Atuurile noilor lantisoare de suzeta

de | iul. 11, 2018 | Life

Lantisoarele de suzeta sunt elemente nelipsite din garderoba unui bebelus inca din copilaria bunicilor nostri. Insa, odata cu tehnologia acestea au evoluat de la sfori cu care erau legate suzetele copiilor pentru a nu cadea la adevarate bijuterii si, totodata jucarii pentru cei mici.

In prezent,  aceste lantisoarele de suzeta reprezinta o categorie de produse cu mare diversitate, ce prezinta avantaje multiple pe care este bine sa le cunosti pentru a achizitiona produsele perfecte pentru bebelusul tau.

lant suzeta

            Materialele folosite- marele avantaj al lantisoarelor de suzeta

Lantisoarele de suzeta sunt confectionate din piese realizate din lemn, silicon, sau o combinatie dintre cele doua materiale, sunt colorate folosind vopsele cu pigmenti naturali, care sunt non-toxice, rezistente la temperaturile inalte folosite in procesul de sterilizare si la contactul cu saliva, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji daca bebelusul tau rontaie lantisoarele de suzeta. Astfel, calitatea acestor produse este verificata a se incadra in normele Uniunii Europene, fiind certificate EN71 pentru ca bebelusul tau sa se afle in deplina siguranta.

            Multifunctionalitatea- un nou atu al lanturilor de suzete

Nu numai ca reprezinta, ele in sine, jucarii pentru copilul tau, dar lantisoarele de suzete pot fi folosite ca prindere si pentru alte jucarii pe care vrei sa le oferi bebelusului tau pe durata plimbarilor pentru a nu risca pierderea jucariei preferate, precum si aruncarea acesteia pe jos. Neavand optiuni de a steriliza jucariile in timpul plimbarii, prin prinderea acestora cu lantisoare de suzeta vei preveni disconfortul copilului generat de murdarirea jucariei preferate si imposibilitatea folosirii acesteia.

                        Personalizarea lantului pentru suzeta- trend si masura de siguranta

Producatorii de lanturi de suzete ofera si posiilitatea personalizarii acestora, astfel ca nu vei risca sa incurci accesoriile copilului tau cu ale altui copil si iti poti da liber imaginatiei tale creand accesorii unice, innovative si personale copilului tau. Iti poti arata maiestia prin includerea in lantul suzetei a numelui copilului tau, sub forma de litere sau piese de forme diferite ce au inscrise literele, prin introducerea de elemente cu animalutele preferate de copilul tau, personafe din desene animate sau culorile preferate de acesta.

Fii inventiva si creeaza cate un lantisor de suzeta pentru fiecare outfit al copilului tau, iar in acest mod il vei putea accesoriza la fiecare iesire, ii vei oferi diversitate, descoperind de fiecare data fiecare piesa colorata a lantului de suzeta si se va juca intotdeauna cu o jucarie noua.

Lantisoarele de suzeta sunt comercializate in magazine cu articole de bebelusi, dar si in magazine online, care ofera lantisoare de suzeta repartizate pe grupe de varsta, de la 0 luni pana la 4 ani, adaptand pentru fiecare interval de varsta formele si culorile la etapa de dezvoltare in care se afla copilul tau.

Categorisite in functie de sexul bebelusului, lantisoarele de suzeta sunt acum create avand in vedere abilitati specifice fiecarei perioade de dezvoltare a micutilor, stimulandu-le creativitatea, motricitatea, aptitudinile lingvistice, logice sau muzicale, astfel ca lantisoarele de suzeta sunt mult mai mult decat simple suporturi, alegerea acestora fiind importanta si pentru dezvoltarea copilului tau.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]