Pe fondul dezvoltarii Internetului, din ce in ce mai multi oameni isi exprima dorinta de a lansa o afacere online, prin intermediul careia sa comercializeze diverse servicii sau produse. Am putea chiar spune ca lansarea unui proiect online a devenit un adevarat trend in conditiile in care multi oameni iau in calcul lansarea unei afaceri pe Internet. Numarul magazinelor online se afla intr-o crestere constanta, aspect ce poate reprezenta o confirmare a faptului ca in online succesul poate fi obtinut mult mai usor, daca se respecta desigur cateva exigente deosebit de importante. Serviciile web spre exemplu au o importanta majora in ceea ce priveste buna dezvoltare a unei afaceri online. In plus, nici platformele ecommerce nu sunt de neglijat atunci cand vorbim despre magazine online, acolo unde aspectul unui magazin, precum si functionalitatea sunt aspecte deosebit de importante.

Alegerea unei platforme ecommerce care sa se plieze cat mai bine pe necesitatile unui magazin online nu a fost niciodata un lucru simplu avand in vedere ca fiecare dezvoltator de astfel de platforme vine cu diverse promisiuni. Este adevarat ca la ora actuala, administratorii de magazine online au la dispzitie o selectie larga de platforme ecommerce pe care sa le integreze in cadrul magazinului online, insa nu ficare dintre acestea pot acoperi toate acele necesitati importante. Blugento este o platforma ecommerce care a fost dezvoltata special pentru a se putea integra cat mai bine in toate acele necesitati pe care un magazin online modern le are. Pe langa acest lucru insa, platforma mai vine la pachet si cu o serie de alte avantaje importante precum:

Iti permite sa personalizezi magazinul exact asa cum iti place.

Modul in care arata un magazin poate spune o multime de lucruri despre grija pe care un administrator o are fata de utilizatorii sai, fapt pentru care este important ca platforma ecommerce pe care functioneaza magazinul tau sa iti permita sa il personalizezi fie dupa specific, fie dupa bunul plac, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de un magazin foarte bine pus la punct. Blugento este o platforma ecommerce moderna care iti permite sa faci acest lucru foarte simplu si fara batai de cap.

z blugento 003

Platforma ecommerce – Blugento.ro

Solutii de plata si curierat gata integrate.

In general platformele ecommerce nu vin cu toate functiile integrate, astfel ca administratorii de magazine online adesea se vedeau pusi in situatia de a achizitiona separat diverse functii si aplicatii, lucruri care presupun desigur costuri suplimentare. Avantajul alegerii platformei Blugento insa se datoreaza faptului ca aceasta vine la pachet cu numeroase functii importante, pe care le are deja integrate, functii precum sunt solutiile de plata si cele de curierat.

Update-uri constante ale functiilor precum si al securitatii.

Pentru ca o platforma sa corespunda in adevaratul sens al cuvantului necesitatilor pe care le au utilizatorii, aceste platforme pentru magazine trebuie sa beneficieze in mod regulat de update-uri la nivel de functii, precum si la nivel de siguranta, lucru de care tu si utilizatorii tai va veti putea bucura din plin prin alegerea platformei Blugento.