4 pasi de urmat inaintea unui machiaj profesional

de | iun. 28, 2018 | Fashion

Doamnelor, machiajul nu este o masca, este o forma de arta si, mai important, este o forma de exprimare. Poate fi distractiv ca sa incercati lucruri diferite pentru ca aveti toata libertatea creativa de a experimenta ceea ce va place cel mai mult. Simti, de asemenea, ca machiajul este o extensie a personalitatii tale? Desigur, fiecare dintre noi are propriul stil, precum si preferinte, dar elementele de baza ale unui machiaj profesional – in orice fel va place sa fie, simplu sau complicat – sunt la fel.

Exista o arta de aplicare a machiajului, iar cele mai mici lucruri pot face o diferenta enorma in ceea ce priveste modul in care rezultatele finale se dovedesc. Am facut niste cercetari vechi de cand lumea si numai bune pentru a va face viata mai usoara.

Pasii de urmat de pre-machiaj pentru o piele sanatoasa.

Cum sa va pregatiti pielea inainte de machiaj?

Cheia pentru pielea stralucitoare si naturala incepe cu o pregatire uimitoare pentru piele. Nu pot sa subliniez cat de important este pregatirea – pentru ca va usureaza munca si nu va trebui sa lucrati atat de mult pentru a „rezolva” problemele pe care pielea dvs. le-ar putea avea deja.

Pasul 1: Curatarea fetei

Incepeti cu o panza curata! Primul pas catre rutina dvs. ar trebui sa implice eliminarea oricarei urme de ulei sau murdarie. Puteti folosi un produs de curatare delicat pentru a va spala fata pentru a fi curat. Alegeti o curatare faciala care se potriveste tipului de piele.

Pasul 2: Utilizarea unei lotiuni tonice

O lotiune tonica poate face minuni pentru piele. Daca aveti o piele uleioasa sau acneica, lotiunile tonice sunt o binecuvantare pentru dumneavoastra. Ajuta la echilibrarea nivelului de pH al pielii si la strangerea porilor. Doar puneti lotiune tonica pe un tampon de bumbac si dati pe toata fata si pe gat. Adaugati acest pas la regimul de ingrijire a pielii in fiecare zi.

Pasul 3: Aplicarea unei creme hidratante

Un hidratant este o parte esentiala a regimului dvs. de ingrijire a pielii si pentru a avea un machiaj profesional. Trebuie sa hidratezi bine pielea, pentru a va face machiajul sa arate minunat. Alegeti o crema hidratanta care se potriveste tipului dvs. de piele. Pastreaza pielea sanatoasa sub machiaj si, de asemenea, ajuta la obtinerea unei finisaj neted. De asemenea, puteti adauga cateva picaturi de apa de trandafir la crema pentru o hidratare suplimentara.

Pasul 4: Purtarea de protectie solara

Va veti multumi mai tarziu daca urmati acest pas. Purtarea de protectie solara pe tot parcursul anului este vitala daca doriti sa evitati imbatranirea prematura a pielii, hiper pigmentarea si alte posibilitati teribile care pot aparea din cauza radiatiilor UVA daunatoare. Deci, fa-ti o favoare si puneti SPF ori de cate ori iesiti din casa!

Urmand acesti pasi de baza, in fiecare zi, puteti sa va aduceti o imbunatatire semnificativa pielii. Aveti grija de pielea dvs zi de zi si pe viitor, veti observa efectele acestei rutine.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]