Bratara este un accesoriu preferat al multor femei. Aceasta bijuterie poate sa
completeze in mod eficient orice imagine, sa creeze o stare de spirit buna, sa sublinieze natura proprietarei sale si chiar sa reprezinte o amuleta.

 Aceste bratari handmade Artmyway elegante, subtiri, sau multistrat, cu pandantive diferite au o personalitate creativa si fete masive – indraznete, care sunt preferate de cele care iubesc accentele expresive. Bratara hand made este modelata subtire, avand aplicata o placa cu un fond colorat pe care este aplicata o imagine in filigran.

Procesul de producere a unor artefacte filigrane este foarte laborios. In cele mai mici dimensiuni ale firului rasucit, este desenat un model pe o placa metalica,  cu pensete speciale si presarat cu pulbere pulverulenta. Bratara este rafinata, si poate fi inspirata de obiecte reprezentative, care va da sentimentul iubitei tale  ca este o adevarata regina. Iar acest lucru este atat de important, mai ales intr-o metropola moderna.

Bratara

Diferite tipuri de bratari hand made

Bratarile realizate din pietre naturale se disting prin energia speciala pe care o poarta. Pietrele il afecteaza pe cel care le poarta, in modul cel mai favorabil. Nimic nu poate inlocui sentimentul unui lucru unic, ca un ornament elegant, realizat din pietre naturale, prezentat intr-o singura copie. Bratarile hand made realizate din pietre naturale sunt relevante in orice moment al zilei, la orice eveniment.

Bratarile  originale din pietre naturale realizate manual sunt create de designeri, care selecteaza scala de culori individual pentru fiecare schita de decorare. Rafinate, fara greutate, variate in stil, acestea sunt caracteristicile bratarilor din argila polimerica.

Bratarile multiple pe maini creeaza o senzatie de basm oriental si un stil unic. Florile magice cu margele aflate pe brat, iti dau sansa sa te simti ca o zana. Bratarile din lemn cu multiple margele de diferite dimensiuni vor accentua incheietura delicata a bratului iubitei tale si, cel mai important, bunul tau gust.

Magazinul online cu bratari hand made

Cumparatorii si managerii magazinului online coopereaza direct, fara a plati taxe suplimentare si comisioane de intermediere. Maestrii insisi determina pretul muncii si ei insisi trimit achizitia clientului. Trebuie sa retii ca in magazinul online se pot folosi diferite metode de plata si livrare, alegand una dintre cele prezentate, care ti se va potrivi cel mai bine. Poti discuta toate detaliile daca vrei sa efectuezi o achizitie direct din magazinul online, ceea ce inseamna ca nu ai nevoie sa comunici cu terti. Vei intelege rapid si pe deplin cele mai importante detalii pentru achizitionarea produsului dorit de tine.

Catalogul online extins si detaliat iti va permite sa selectezi rapid ceea ce ai nevoie, iar filtrele te vor ajuta cu pretul, culoarea, cuvintele cheie si materialele pe care expertul le utilizeaza. Bratarile hand made prezentate in catalogul online, au o descriere detaliata, iar intrebarile tale nu vor ramane fara raspuns.

Astfel, poti sa iti formezi o imagine completa, obtinand o idee clara despre ceea ce vei achizitiona. Daca ai gasit ceea ce ai nevoie, dar doresti sa schimbi putin aspectul acestei lucrari, sa adaugi sau sa elimini detalii, sa maresti sau sa micsorezi dimensiunea produsului, sa-i schimbi culoarea etc., poti face o comanda directa.