X body vs antrenamentul la sala de fitness

de | iun. 21, 2018 | Sport

Antrenamentul la sala de fitness XBody  este o necesitate tinand cont de stilul de viata tot mai sedentar, de orele petrcute la birou stand pe scaun si de alimentatia tot mai plina de toxine, hormoni de crestere si alti aditivi nocivi organismului.

XBody   Tehnologia relovutionara a adus un aport considerabil si in acest domeniu, introducand si pe piata noastra X Body, un sistem de aparate ce stimuleaza pe baza de impulsuri musculatura pentru a scadea timpul de antrenament pastrand intensitatea antrenamentului clasic la sala de fitness.

Asadar, alegem X Body sau ramanem la antrenamentele clasice?

            X Body o solutie pentru antrenamentele cardio

Antrenamentele X Body sunt eficiente ca inlocuitori pentru persoanele care merg la sala de fitness pentru a efectua antrenamente cu scopul pierderii in greutate sau al tonifierii organismului, deoarece el da rezultate in acest tip de activitati, miscarile efectuate in cadrul acestui tip de antrenament fiind mai degraba miscari cardio decat fitness, nefiind angrenate greutati in cadrul acestui tip de antrenament. Totusi, in cazul in care ai in vedere considerentele financiare, este necesar sa stii ca antrenamentele de tip X Body sunt mai costisitoare, cu atat mai mult cu cat ele nu pot fi efectuate decat cu un antrenor specializat, iar faptul ca aceste antrenamente necesita utilizarea tehnologiei cresc costurile abonamentelor. Astfel, in cazul in care stii deja ce ai de lucrat, poti executa corect miscarile singur in cadrul antrenamentelor la sala de fitness si poti sustine un antrenament complet la instensitatea optima, este mai eficient din punct de vedere financiar sa optezi pentru antrenamentul clasic la sala de fitness. In cazul in care timpul este considerentul principal, antrenamentele x body reprezinta solutia viabila, deoarece un antrenament X Body de 20 de minute echivaleaza cu un antrenament la sala de fitness de doua ore.

            X body- antrenamentul ideal pentru lenesi

Sunt persoane care au o rezistenta scazuta la efort, iar antrenamentele la sala de fitness reprezinta un calvar deopotriva din lipsa de timp, precum si din perspectiva efortului depus, deoarece antrenamentele de tip cardio sunt foarte solicitante, iar o rezistenta scazuta a persoanei care se antreneaza genereaza de foarte multe ori obosela excesiva ce conduce la abantonul antrenamentelor.

Spre deosebire de antrenamentele clasice la sala de fitness, X Body vine in intampinarea acestor persoane cu aportul dat de impulsurile transmise de tehnologia X Body prin costumul pe care persoana antrenata il poarta, suplinind o mare parte din efortul acesteia, exercitiile fiind mult mai usoare si cu o eficienta crescuta exponential fata de un antrenament clasic in care s-ar efectua aceleasi miscari.

Mai mult decat atat, rezultatele bune pe care antrenamentul X Body le are intr-un timp de antrenament redus incurajeaza persoanele cu rezistenta scazuta la efort, abandonul in aceste situatii fiind cu mult mai mic raportat la antrenamentele clasice.

Un alt mare avantaj al antrenamentelor X Body este dat de faptul ca aceste antrenamente se realizeaza individual, de cele mai multe ori, sau de catre 2-3 persoane in paralel, ceea ce ajuta persoanele anxioase, care au o problema in a efectua exercitii intr-un spatiu cu mai multe persoane, avand complexe de natura fizica.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]