Speaker Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri: Radu Ciofu (Cofondator SEOmark.ro)

de | iun. 18, 2018 | Afaceri, Sfaturi in afaceri

Cresterea business-ului si identificarea oportunitatilor in business sunt extrem de importante pentru antreprenori. Tocmai de aceea, Radu Ciofu, cofondator SEOmark.ro si specialist marketing online, va discuta in cadrul celei de VIII-a editii a conferintei Femei de cariera despre modalitatile prin care poti folosi google adwords pentru a identifica cele mai bune oportunitati pentru business-ul tau.

Daca vrei sa afli cum te ajuta google adwords sa iti cresti business-ul si sa gasesti oportunitati noi pentru acesta, participa si tu la conferinta care va avea loc pe 21 iunie 2018, la Bucuresti.

Vino la eveniment si afla cum identifici cele mai bune oportunitati pentru business-ul tau. Te poti inscrie in pagina conferintei.

Cine este Radu Ciofu


Radu Ciofu, Business Manager si cofondator SEOmark.ro

Radu Ciofu este Business Manager si cofondator SEOmark.ro, societate specializata in furnizarea de servicii si cursuri pentru marketing online. Este de profesie economist, motiv pentru care promoveaza un marketing online bazat strict pe indicatori de profitabilitate si eficienta.

“Domeniul digital a evoluat extrem de mult in anii trecuti si sunt convins ca evolutia nu se va opri aici. Cred ca peste 10 ani internetul si promovarea pe internet se va face in moduri pe care astazi nici nu ne imaginam. Din acest motiv SEOmark.ro isi propune sa ofere cele mai noi si eficiente modalitati de promovare online.”

Detalii despre eveniment gasesti aici.

Evenimentul este sustinut de partenerii: Answear.ro, Hotel Iaki Mamaia si SEOmark.ro, dar si de partenerii media: Acasa.ro, Afaceri si leadership femin.ro, Business24, Comunicatedepresa.ro, Fashion8, LivePR, Mujer.ro, PR2Advertising.ro, Ziare.com.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.179)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]