Rujuri de buze la moda in 2018

de | iun. 18, 2018 | Life

Pentru a arata la moda, nu trebuie doar sa urmaresti noutatile in materie de haine, incaltaminte, accesorii, ci sa faci si machiajul potrivit. In general, machiajul depinde si de culoarea rujului. Aceste rujuri de buze selectate corect, te pot ajuta sa-ti transformi imaginea, facand-o mai atractiva.

Designerii au oferit culorile la moda ale rujului pentru anul 2018, iar femeile pot alege cele mai potrivite nuante, pentru ca ele sa straluceasca cu frumusetea lor. Pentru iarna au fost oferite o varietate de culori luminoase, culoarea rosie fiind preferata. Este suficient sa te uiti la unele dintre cele noi  tendinte de culoare ale rujului si vei descoperi nuanta de pepene verde sorbet, care pare a fi si foarte delicioasa.

In tonurile de primavara calda, predomina nuantele reci. Fetele isi pot modela imaginile utilizand urmatoarele culori: violet, vin, turcoaz, gri, negru, maro. Astfel de culori vor adauga farmec imaginii lor. Trebuie doar sa renunti sa mai folosesti nuante prea palide sau foarte luminoase. De asemenea, rujurile intunecate cu nuante de ciocolata, cafea sau caramel luminos, culori metalice si nuante de afine care vor castiga popularitate in 2018. Dintre  nuantele de lumina poti alege albastru deschis.

O mai mare atentie va fi acordata feminitatii si naturaletii in acest an, astfel incat stilul nud va prevala. Din multele nuante ale rujului ar trebui sa dai preferinta  bejului, care a fost mult timp popular si deja este popular si in acest  sezon, neavand de gand sa iasa din moda. Aceasta umbra este potrivita atat pentru treburile cotidiene, cat si pentru ocazii mai solemne. Bejul are mai multe nuante, iar pentru sarbatori poti alege ceva mai luminos.

Pentru femeile carora le place sa experimenteze, designerii au creat ceva interesant, oferindu-le o paleta de culori reci, in mai multe variante interesante, de exemplu tonuri de violet, albastru si gri. Insa, daca iti doresti nuante usoare, atunci poti alege nuante de  violet, roz si piersic. Aceste rujuri vor deveni populare in acest an. Nuanta de prune este absoluta, predominand pe toate podiumurile lumii. Aceasta culoare nu numai ca atrage ochiul cu stralucirea bogata, dar face imaginea mai luxoasa, adaugand un aer aristocratic. Fata se schimba imediat si pare mai proaspata.

Nu spune nu, rujurilor de  culoare rosie, care de asemeni, nu si-au pierdut popularitatea. Fetele isi pot colora buzele in rosu in orice moment al zilei. Este potrivit atat pentru make-up-ul din timpul zilei, cat si pentru seara. Dar, la alegerea unui ruj de culoare rosie, trebuie sa te imbraci in ceva mai stralucitor si mai elegant.

Orice fata poate urmari cele mai recente tendinte in moda 2018, pentru a-si crea propria imagine. Prin urmare, atunci cand alegi culoarea de ruj, trebuie sa iei in considerare tipul si aspectul tau. Casele de moda vor oferi femeilor o varietate de nuante de rujuri. In primul rand, trebuie sa apreciezi nuanta rosie de coral, care va da aspectului tau sensibilitate si dragoste. Aceasta nuanta este relevanta pentru sezonul de primavara, insa trebuie folosita cu atentie.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]