In ultima perioada tot mai multe persoane au devenit interesate de mistere, legende si conspiratii. Se fac tot mai multe filme, documentare, seriale de acest gen, iar cititorii pot descoperi ca librariile abunda de romane construite pe astfel de teme, romane apreciate si foarte bine vandute in intreaga lume.
Daca si pe dumneavoastra va pasioneaza misterele, atunci ati putea incerca ceva mai palpitant decat vizionarea unui film sau lecturarea unui film.
Un city break Praga ar sparge monotonia si ti-ar satisface si setea de mistere!

Dezvaluie misterele capitalei Republicii Cehe cu un city break la Praga

Numita si Orasul celor o suta de turle sau Orasul de Aur, capitala Cehiei nu ii dezamageste pe turistii care aleg un city break Praga. Atmosfera care te cuprinde cand ajungi in Praga pare desprinsa din cartile cu povesti si te invaluiesite intr-un aer medieval.
Misterele si legendele sunt la locul lor pentru cei care au ochi sa le descopere. Un astfel de loc ce starneste curiozitate este si Strada Alchimistilor sau Strada de Aur, unde nume celebre care se ocupa de acest domeniu si-au desfasurat activitatea in secolele al XVI-lea si al XVII-lea. Alchimia readusa in atentia oamenilor de pretutindeni de bestseller-ul lui Paulo Coelho, Alchimistul, a fost un subiect ce a preocupat oameni importanti de-a lungul istoriei. Principalul scop al alchimistilor era de a obtine secretul vietii vesnice, pe langa dorinta de a descoperi cum sa transformi metale in aur.
Franz Kafka a fost si el unul dintre cei care au locuit pe Strada de aur si a intarit misterul tesut in jurul castelului praghez. Poti opta pentru un tur de noapte al castelului praghez si zona veche a orasului pentru a cauta fantome, in timpul city break-ului tau la Praga, despre care se spune ca este unul din cele mai bantuite locuri.
Daca ati optat pentru un city break Praga, nu uitati sa vizitati si Muzeul Evreiesc si Muzeul Torturii din Praga, pe langa obiectivele turistice bine cunoscute!

Pleaca fara griji la Praga!

Alege unul din pachetele din oferta city break Praga 2015 pregatite pentru tine de agentia turistica Trip Tailor! Asa te poti bucura de mica ta vacanta fara stresul de dinaintea plecarii.