Subliniaza-ti stilul cu tricouri la moda in 2018

de | iun. 4, 2018 | Fashion

Moda si vizionarea unui barbat imbracat la moda, fac o impresie de succes. Reprezentantii sexului puternic, precum si femeile, urmaresc noutatile si evenimentele la moda. Ei tind sa tina pasul cu vremurile, iar vremurile sunt reprezentate de tricourile de firma de la IMA Trend. Designeri, cred ca barbatii care iubesc moda, in primavara-vara 2018  isi vor permite sa decida asupra imaginii, subliniind barbatia lor, cu ajutorul culorilor atat luminoase, cat si intunecate.

La ce sa se astepte nu numai tinerii, ci si barbatii de varsta mijlocie

Prima impresie a unei persoane este una dintre cele mai puternice, si uneori este extrem de dificil de schimbat. Iar aceasta impresie este creata de haine, existand chiar si o e expresie, cum ca  „haina face pe om”. Aproape fiecare persoana isi formeaza anumite impresii despre interlocutorul sau, pe baza a ceea ce poarta.

De exemplu, daca solicitantul a venit pentru un interviu la o companie in costum de seara sau in echipament de plaja, este putin probabil ca el sa poata fi clasificat ca angajat capabil si responsabil. Insa, daca un tanar a venit la intalnirea cu o fata intr-un tricou de firma, fata cu siguranta va aprecia acest lucru.

Fetele doresc sa vada un tanar modern, imbracat cu un tricou la moda si nu cu un pulover alb plictisitor si rigid. Dar, adaugand pantaloni albi si pantofi sport la un tricou de inalta calitate, ochii fetei vor deveni stralucitori si dornici sa il intalneasca din nou.

Unde gasesti tricouri barbati la moda

Un astfel de tricou poate fi gasit in magazinul online si mai mult decat atat, acesta este realizat din tesaturi naturale de inalta calitate. Tricourile din astfel de tesaturi sunt foarte confortabile. Dupa cum se stie, baza dulapului pentru barbati este, desigur, tricoul. Acesta este detaliul necesar pentru a crea o imagine in orice stil. Modelul de tricou clasic se va potrivi oricarui stil si va sublinia cu indemanare avantajele, cu conditia ca acesta sa fie bine dimensionat si potrivit.

Avand un set complet de tricouri,  cu guler sau la baza gatului, poti realiza o tinuta casual, ce poate fi purtata chiar si la birou. Tricourile cu maneci scurte, fara buzunare sau cu un buzunar, cu un guler dur sau fara, in tonuri luminoase si  tesatura din bumbac, pot fi cumparate dupa preferinta fiecaruia din magazinul online. Cu cat gulerul tricoului este mai strans, cu atat este mai formal. Optiunea clasica este tricoul alb, care este potrivit pentru a fi purtat pe sub orice camasa sau sacou.

In colectia magazinului online, sunt prezentate foarte multe modele colorate pentru diferite siluete. Pentru ca fiecare om sa-si gaseasca un tricou potrivit, designerii continua sa uimeasca consumatorii cu inovatii utile. Colectia de tricouri cu maneci scurte, sunt prezentate in modele clasice, moderne, Super Slim, ideale pentru barbatii slabuti si in plus, exista o varietate larga de modele cu gulere – de la clasic la modern. In acest sezon, alege tricouri din materiale si modele de calitate, care iti vor accentua stilul, iar designul modern, precum si cel clasic sunt potrivite pentru orice situatie.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]