O data cu aflarea vestii ca vei fi parinte, o groaza de lucruri iti vor trece prin cap si o data cu apropierea momentului in care va veti intalni, luna de luna vei dori sa cumperi diverse lucruri pe care consideri ca ii vor fi necesare celui mic o data cu venirea pe lume. Pe langa tot ceea ce ii veti cumpara ca parinti, atat bunicii cat si prietenii vor decide ca este momentul sa va daruiasca diverse lucruri.

Printre cele mai cumparate obiecte pentru un bebelus, inainte sau dupa venirea acestuia pe lume, sunt jucariile. Insa cei mai multi nu realizeaza faptul ca pana la varsta de aproximativ un an, pentru un bebelus nu sunt necesare foarte multe lucruri, iar in ceea ce priveste jucariile, cele mai potrivite sunt acele jucarii zornaitoare .

Ce se intampla in primele luni de viata?

In primele luni de viata, bebelusului ii sunt stimulate simturile, curiozitatea si creativitatea prin ceea ce vede si aude in jurul lui, de aceea, acele jucarii viu colorate si care scot diverse sunete sunt printre cele care prezinta cel mai mare interes in ceea ce il priveste pe cel mic.

Deci, este foarte important ca jucariile alese sa contribuie la dezvoltarea fizica si psihica a celui mic, dar mai ales sa fie o sursa de voie buna si de zambete.

Cum stim ca este jucaria potrivita?

Astfel, se poate spune ca jucaria perfecta depinde de mai multi factori, printre care varsta copilului, dar si aptitudinile pe care a reusit sa le dobandeasca pana la acea varsta. Insa, cel mai important lucru este ca acea jucarie sa nu puna in pericol siguranta sau sanatatea copilului, datorita materialelor din care este confectionata sau faptului ca poate fi dezmembrata si pot fi inghitite anumite parti mai mici.

Printre cele mai potrivite jucarii  pentru bebelusii de pana in 6 luni sunt acelea care reusesc sa stimuleze toate simturile acestuia, vizual, auditiv si tactil. Pentru a face aceste lucruri, trebuie ca acestea sa fie foarte viu colorate, si simplu de tinut in manutele inca fragede ale celui mic, dar si sa scoata anumite sunete atunci cand sunt apasate sau miscate.

Alegerea potrivita?

Foarte potrivita, atat pentru a le oferi copiilor nostri, dar mai ales pentru a le oferi cadou si a darui o senzatie deosebit de placuta, este sa alegem o zornaitoare care poate fi personalizata cu numele celui/celei mici.

Acestea au atasate clopotei, care la fiecare miscare a zornaitorii scot clinchete care cu siguranta vor fi pe placul bebelusilor . Un mare plus pe care acestea il ofera este ca pot fi prinse cu ajutorul lantului de la suzeta, asta in cazul in care cei mici nu se pot desparti de ele si vor sa le aiba mereu aproape. In acest mod este exclusa posibilitatea de a se murdari sau pierde.

Materialele folosite pentru fabricarea acestora sunt de foarte buna calitate, in conformitate cu normele europene, fiind realizate din materiale care nu sunt toxice si sunt foarte rezistente, pentru a nu prezenta vreun pericol in cazul in care cel mic va dori sa o rontaie cu gingiile.

Un mare plus al acestei zornaitori este personalizarea acesteia cu numele copilului, fiind de asemenea foarte utila in cazul in care aveti gemeni sau tripleti, deoarece veti stii care este jucaria fiecaruia.