Lanturi gall de calitate

de | mai 30, 2018 | Afaceri

Atunci cand vine vorba despre elementele principale ale transmisiei, niste lanturi gall excelente reprezinta ceva foarte important, fara de care transmisia nu s-ar putea realiza asa cum trebuie. Lanturile gall sunt capabile de performante si rezultate deosebite, ele fiind folosite in diverse aplicatii si avand un rol principal in transmisie.

Lantul de transmisie a puterii, cunoscut si sub numele de lant gall este realizat din otel, pentru transmisiile cu lant, fiind folosite si rotile dintate realizate din acelasi otel ca si lantul gall. Optand pentru o firma precum Ci.ro, veti constata ca ea va va pune la dispozitie niste lanturi verificate, dar si incercate in conditii de rezistenta. Un astfel de lant este alcatuit din eclisa exterioara, cea interioara, rola, bucsa si bolt, el fiind disponibil sub doua standarde si anume Standardul European si Standardul American.

Produse de calitate

Veti vedea ca Ci.ro va ofera niste lanturi gall de o calitate foarte buna, firma punandu-va la dispozitie toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasteti despre produsele pe care le veti achizitiona. Fiecare client va primi solutii tehnice in functie de nevoile sale deoarece fiecare este unic. In stocul Ci.ro veti putea gasi lanturi gall ISO, produse atat din otel, cat si din inox. Dimensiunea unui astfel de lant porneste de la 04B-1 si poate ajunge pana la 72B-1, pretul fiind unul avantajos, iar calitatea ridicata. Nu trebuie sa ezitati contactarea firmei pentru ca ea va va oferi toate informatiile pe care trebuie sa le cunoasteti despre un astfel de lant de calitate.

Un alt lant gall pe care puteti sa-l alegeti este cel sub standardul american realizat din otel de cea mai buna calitate si fiind folosit in special la transmisia sarcinilor grele. In cazul standardului american, dimensiunea lantului incepe de la ASA 35 si poate ajunge chiar si pana la Asa 200. Lantul din inox poate fi folosit in special in industria alimentara.

Alte produse

Un alt produs foarte cerut este lantul gall cu atasamente. Veti vedea ca atasamentele pot varia destul de mult si veti putea alege intre atasamente cu bolt prelungit, lanturi cu za dubla, lanturi cu carlige, dar si multe alte tipuri de lanturi. Pentru a obtine o oferta personalizata, puteti oricand contacta specialistii de la Ci.ro, ei oferindu-va toate informatiile pe care le veti dori. Fiecare client va avea parte de solutii tehnice intuitive, in functie de nevoile sale, astfel incat el sa poata gasi rapid exact ceea ce cauta.

Lanturile de transmisie cu bolturi gaurite hollow pin, cunoscute si sub numele de lanturi hollowpin sunt folosite ca lanturi transportatoare de care se pot atasa tije metalice intre doua lanturi Hollow Pin, astfel incat se va realiza o banda transportoare metalica. Aceste lanturi pot fi realizate din otel galvanizat, dar si din inox alimentar. Ele pot fi folosite atat pentru uscatoare, cat si pentru cuptoare sau alte aplicatii care au de-a face cu temperaturile ridicate sau cu umiditatea sporita. Puteti contacta expertii de la Ci.ro pentru mai multe detalii cu privire la aceste lanturi.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]