Anvelopele All season, o alegere inspirata in orice sezon

de | mai 28, 2018 | Auto-Moto

Sezonul cald este cel in care petrecem cel mai mult timp in aer liber avand in vedere ca vremea frumoasa si natura inconjuratoare parca ne indeamna sa facem acest lucru. Nu de putine ori, o simpla plimbare cu masina este suficienta pentru a ne putea deconecta de la oboseala si stres, lucruri care din pacate au devenit o parte integrata din viata de zi cu zi a omului modern. Vara este un anotimp care in general nu impune foarte multe restrictii atunci cand vine vorba despre anvelope sau despre stilul de condus avand in vedere ca in general, in aceasta perioada, carosabilul este in mare parte uscat. Cu toate acestea insa, este totusi necesar ca inainte de a echipa autovehiculul cu un set de anvelope special concepute, sa verificam starea acestora.

Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru acest sezon, mai ales din punct de vedere economic sunt aceste anvelope all season, anvelope pe care astazi le putem achizitiona foarte simplu si prin intermediul unor magazine online de profil. Anvelopele all season prezinta o serie variata de avantaje care le fac potrivite in orice sezon, desigur acestea avand totusi cateva limitari atunci cand vine vorba despre conditii meteo extreme. Iata asadar cateva motive pentru care sa optezi pentru un set de anvelope all season.

Reprezinta cea mai economica alegere.

Ori de cate ori suntem pusi in situatia de a investi intr-un set de anvelope, aspectul economic este cel care se transforma intr-un factor decisiv, astfel ca de putine ori punem aspect pe calitatea acestor produse. Anvelopele all season au un avantaj major si anume faptul ca acestea reprezinta cea mai economica alegere pe care o putem face in materie de anvelope.

Dat fiind faptul ca acestea se pot utiliza pe intreg parcursul anului, acest lucru inseamna ca un sofer nu va mai fi nevoit sa achizitioneze doua seturi de anvelope distincte, pentru fiecare sezon. Anvelopele de iarna sunt obligatorii prin lege, insa este important de retinut ca un set de anvelope all season poate de asemenea fi inclus in aceasta categorie avand in vedere ca acestea sunt concepute dintr-un cauciuc special care ofera performante bune in conditii de iarna.

Ofera performante foarte bune.

Performantele reprezinta de asemenea un aspect demn de luat in calcul atunci cand vorbim despre anvelope si anvelopele all season reprezinta o alegere potrivita din acest punct de vedere. Anvelopele all season au fost concepute pentru a oferi performante bune atat in conditiile meteo din timpul sezonului cald, precum si in conditiile meteo din timpul sezonului rece.

Trebuie insa mentionat faptul ca aceste anvelope isi pierd destul de mult din performante atunci cand vine vorba despre conditii meteo extreme in timpul iernii.

Dat fiind faptul ca in tara noastra clima este una destul de blanda, aceste anvelope cu siguranta nu vor crea niciun fel de problema, fapt pentru care un set de anvelope all season reprezinta fara doar si poate una dintre cele mai potrivite alegeri pe care le putem face, mai ales din punct de vedere economic.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]