Acest ghid conține informații pe care le poți implementa în afacerea ta Amazon. Tema principală pe care o vom discuta este direcționarea traficului din afara Amazonului către pagina ta de produs.

Sursele obișnuite de trafic extern includ Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, Instagram și Blogurile. Atragerea traficului extern este o modalitate excelentă de a-ți crește vânzările pe  Amazon. Această abordare este incredibil de valoroasă pentru lansarea de produse. Dacă ești deja bine clasat pe Amazon, atragerea traficului la listarea ta de pe Amazon îți permite să găsești clienți suplimentari.

O metoda suplimentare de maxima eficienta – Landing Page-ul

Utilizarea unui Landing Page este un element-cheie al unei campanii externe de trafic de succes.

  • Gândește o ofertă convingătoare. Îți recomand să distribui coduri de discount cu cel puțin 50% reducere. Oferă un cadou cum ar fi un e-book interesant care sa aibă legatură cu produsul tău. Pentru a-ți proteja inventarul va trebui să configurezi coduri promoționale de unică folosință.
  • Opțional: Înscrie-te pe Google Analytics și fă-ți un cont de anunțuri Facebook.
  • Opțional: Înscrie-te pe un instrument de marketing prin e-mail. Dacă nu știi niciunul, mergi la mailchimp, pentru că este gratuit.

Idei de trafic extern pentru vânzătorii Amazon

Există multe idei de trafic extern pe care să le alegi. Dar ne vom axa pe cele mai populare.

Toate acestea pot fi implementate rapid, ceea ce înseamnă că vei avea rezultate în cel mai scurt timp posibil.

Alege unul dintre aceste canale de trafic extern pentru a începe:

  • SEM – Search Engine Marketing
  • Anunțuri Pinterest
  • Instagram și Paginile de Facebook
  • Bloggeri și influenceri

Toate acestea le detaliem și le putem implementa împreună. Dacă doriți mai multe detalii, iată aici site-ul oficial al celui mai mare grup de traineri români pentru afacerile pe Amazon. Iat aici detalii: amzacademy.ro!