Confortul mersului cu incaltaminte Rieker din piele pentru anul 2018

de | iun. 6, 2018 | Life, Fashion

Vremea tot mai frumoasa si apropierea concediului din aceasta vara iti trimit deja semne ca trebuie sa te interesezi care sunt noutatile in materie de modele pantofi 2018 pentru acest sezon. Mai mult ca sigur ca stresul provocat de incaltamintea greoaie de peste iarna iti este suficient si iti doresti cat mai curand sa porti pantofi dama piele usori si comozi pentru toate activitatile zilnice, dar mai ales pentru concediu.

pantofi Rieker 1

Cautarile nu vor fi indelungate si timpul tau va fi salvat cu siguranta daca vei cauta in cel mai bun loc unde incaltamintea prezentata este creata special pentru multumirea picioarelor tale, pentru siguranta mersului si in special pentru bucuria de a da uitarii pentru totdeauna durerile talpilor si ale gambelor pe care o incaltaminte modesta ti le provoaca.

Acum ai in fata in raft plin cu renumitele produse Rieker pentru care producatoul german investeste de mai bine de 100 de ani inovatie si tehnologie de productie la cel mai inalt nivel. Fie ca este vorba despre sandale dama piele, fie ca privesti spre a gasi pantofi dama piele, absolut toate modelele prezentate in rafturile magazinului specializat in incaltaminte din piele Rieker au un numitor comun.

Este vorba despre tehnologia Antistress de la Rieker care actioneaza continuu pe toate durata purtarii acestor modele de incaltaminte. Aceasta solutie de productie a fost perfectionata decenii la rand de catre designerii si inginerii de la Rieker pentru a-ti oferi un produs comod, rezistent si cu un desing reinventat in fiecare sezon.

Colectia prezenta iti lasa la alegere modele sandale 2018 care te vor incanta de la prima intalnire. Este suficient sa incalti o pereche de sandale dama piele Rieker si vei intelege care este diferenta dintre un model obisnuit si calitatea autentica a acestora.

Am spus ca este suficient „sa incalti”, insa dupa primii zeci de metri de mers vei primi cel mai important semnal pe care picioarele tale ti-l vor transmite – te vei simti ca si cand ai umbla desculta prin casa, pe covor.

sandale Rieker 2

Nu ai fost obisnuita pana acum cu o astfel de stare de relaxare in mers, iar secretul sta exact in calitatea fiecarui material din care sunt produse aceste sandale dama piele. Talpa usor ortopedica este creata si produsa special pentru a prelua eficient denivelarile si a tine la distanta suficienta de sol talpa piciorului incat sa fie in siguranta.

Fata acestor sandale este confectionata din piele naturala, selectionata si prelucrata incat sa fie extrem de maleabila, sa se muleze perfect pe picior si sa fie foarte respirabila. Designul cu perforatii intr-un model extrem de fin, fac din noua colectie de sandale si pantofi piele Rieker 2018, cel mai pretios dar pe care ti-l poti oferi.

In aceste conditii sa porti oricare produse din gama de pantofi dama piele, sau sandale dama piele Rieker este cea mai buna alegere, iar confortul si starea generala de bine pe care le vei resimiti vor fi la cel mai bun nivel si pe termen lung. Nu uita insa sa te informezi despre cum se ingrijeste incaltamintea din piele naturala.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]