Importanta aparaturii medicale performante

de | mai 27, 2018 | Afaceri, Sanatate

aparatura medicalaAparatura medicala reprezinta principalul ajutor al unui medic specialist in tratarea si diagnosticarea pacientilor. Fara aceste produse sistemul medical ar fi unul primitive, care ar putea ajuta doar o mica parte din pacienti.

Performantele aduse in ultimii ani asupra aparaturii medicale au dus la cresterea gradului de precizie in tratarea si diagnosticarea bolnavilor. Erorile emise de aceste produse sunt unele care tind spre 0 si scot din joc erorile umane.

Aparatura medicala performanta

In cazul celor mai performante produse de aparatura medicala intalnim echipamentele specifice de investigatie precum analizoarele. Acestea au diferite arii de utilizare precum hematologie, imunologie, chemiluminiscenta sau biochimie. Performantele acestora sunt date de timpul scurt de analiza, aproximativ 60 de secunde, dar si de numarul ridicat de parametrii rezultati in acesta perioada, care poate sa depaseasca numarul de 50.

Lista de aparatura medicala performanta poate continua prin aparatele de radiologie, care acum emit o cantitate chiar si de 10 ori mai mica de radiatii x si care ofera in final radiografii de o calitate superioara cu un contrast puternic.

Categoria de aparatura medical de imagistica performanta continua cu aparatele ecograf, care au sonde ce pot emite ultrasunete inalte care depasesc pragul de 20.000 Hz. Acesta frecventa ridicata emisa de sonda aparatului ecograf patrunde in profunzimea tesuturilor si astfel pot analiza amanuntit zona de interes.

Furnizori de aparatura medicala performanta

In piata exista multe firme de aparatura medicala care pun accentul pe acesta categorie de echipamente de ultima generatie. In acest moment nu se bucura de un real succes in piata din cauza sistemului medical din Romania si mai ales cel de achizitii, care nu are ca tel principal reinnoirea aparaturii medicale existente cu una noua ce poate oferii performante ridicate.

Cu toate acestea daca detii un cabinet medical sau orice spatiu specific, iti poti achizitiona aparatura medicala dorita de la diferiti furnizori din piata, care iti pot propune diferite programe de parteneriat pe baza de discount in functie de volumul comandat sau pe baza de esalonari lunare ale costurilor.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]