aparatura medicalaAparatura medicala reprezinta principalul ajutor al unui medic specialist in tratarea si diagnosticarea pacientilor. Fara aceste produse sistemul medical ar fi unul primitive, care ar putea ajuta doar o mica parte din pacienti.

Performantele aduse in ultimii ani asupra aparaturii medicale au dus la cresterea gradului de precizie in tratarea si diagnosticarea bolnavilor. Erorile emise de aceste produse sunt unele care tind spre 0 si scot din joc erorile umane.

Aparatura medicala performanta

In cazul celor mai performante produse de aparatura medicala intalnim echipamentele specifice de investigatie precum analizoarele. Acestea au diferite arii de utilizare precum hematologie, imunologie, chemiluminiscenta sau biochimie. Performantele acestora sunt date de timpul scurt de analiza, aproximativ 60 de secunde, dar si de numarul ridicat de parametrii rezultati in acesta perioada, care poate sa depaseasca numarul de 50.

Lista de aparatura medicala performanta poate continua prin aparatele de radiologie, care acum emit o cantitate chiar si de 10 ori mai mica de radiatii x si care ofera in final radiografii de o calitate superioara cu un contrast puternic.

Categoria de aparatura medical de imagistica performanta continua cu aparatele ecograf, care au sonde ce pot emite ultrasunete inalte care depasesc pragul de 20.000 Hz. Acesta frecventa ridicata emisa de sonda aparatului ecograf patrunde in profunzimea tesuturilor si astfel pot analiza amanuntit zona de interes.

Furnizori de aparatura medicala performanta

In piata exista multe firme de aparatura medicala care pun accentul pe acesta categorie de echipamente de ultima generatie. In acest moment nu se bucura de un real succes in piata din cauza sistemului medical din Romania si mai ales cel de achizitii, care nu are ca tel principal reinnoirea aparaturii medicale existente cu una noua ce poate oferii performante ridicate.

Cu toate acestea daca detii un cabinet medical sau orice spatiu specific, iti poti achizitiona aparatura medicala dorita de la diferiti furnizori din piata, care iti pot propune diferite programe de parteneriat pe baza de discount in functie de volumul comandat sau pe baza de esalonari lunare ale costurilor.