Ce este tabla perforata si la ce este ea folosita?

de | mai 21, 2018 | Diverse

O noutate in ceea ce priveste designul interior si exterior, si care incepe sa ia din ce in ce mai mult avant, este folosirea unor table perforate pentru diverse scopuri. Aceasta a inceput sa apara tot mai des in proiectele pe care diverse birouri de arhitectura le au, deoarece este un adevar faptul ca tabla perforata are un aspect foarte deosebit.

Tabla perforata poate fi din diverse materiale, precum otel, inox sau aluminiu, insa ea poate fi vopsita in functie de nevoile clientului.

Tabla perforata se foloseste atat in designul interior, cat si in exterior si este ideala pentru balustrade, fatadele teraselor si balcoanelor, dar cu ajutorul lor se pot crea jocuri de lumini.

Aceasta poate fi achizitionata la anumite dimensiuni standard, de 1000*2000 mm, insa in functie de necesitatile fiecaruia dimensiunile acesteia pot fi personalizate si ea poate fi produsa la cerere in formatul de care este nevoie.

Tabla perforata ofera avantaje care nu pot fi oferite de un alt produs, datorita perforatiilor existente, rezistentei pe care o ofera, dar si functionalitatii si aerului futurist de care da dovada.

   Ce modele de tabla perforata se poate achizitiona?

Tabla perforata poate fi livrata cu perforatii in diverse forme, si anume:

Tabla perforata cu gauri patrate:

-gaurile sunt dispuse in paralel si aceasta poate fi achizitionata cu diverse grosimi, incepand de la 0.5 mm pana la 2mm. De asemenea aceasta poate fi livrata sub diverse dimensiuni standard, insa in cazul in care se doreste o alta dimensiune, la cererea clientului se pot furniza si in alt format. Poate fi folosita pentru fatade de cladiri, receptii sau diverse granulatii.

Tabla perforata cu gauri rotunde:

– gaurile sunt dispuse in zig-zag, dar pot fi dispuse si la 45 sau 90 grade, iar dimensiunile la care se pot livra sunt in format standard, insa pot fi si personalizate la cererea clientului. Tabla perforata cu gauri rotunde este folosita pentru filtre cilindrice, panouri fonoizolante sau ciur pentru mese vibrante.

Tabla perforata cu gauri alungite

– perforatiile sunt dispuse la 60 grade, iar tabla poate avea grosimi intre 1 si 2 mm, iar dimensiunea standard la care poate fi livrata este de 1000*2000 mm, insa ea poate fi personalizata la dimensiunea dorita de client. Tabla perforata cu gauri alungite poate fi utilizata pentru site de diverse granulatii, pentru masini de decorticat, pentru fatade de cladiri sau receptii ori pentru lampi ce creaza diverse jocuri de lumini.

Tabla perforata antialunecare

– aceasta tabla perforata are caracteristici antiderapante si are o grosime de 3 mm cu gauri de 8 mm si este folosita in special pentru suprafete unde se doreste prevenirea alunecarii, dar si posibilitatea de a se scurge lichidele prin gauri. Atunci cand este folosit pentru  scari, diametrul oferit de gauri nu permite blocarea tocurilor.

Tabla perforata decorativa

– are perforatiile in forma de cruce  si este utilizata de cele mai multe ori in scopuri decorative, precum masti de radiatoare ori protectii pentru seminee. Aceasta este fabricata din 99.5% aluminiu, iar dimensiunea standard este de 1000* 2000 mm. Aceste table pot fi livrate atat in culoarea naturala, aurie sau bronz, insa pot si personalizate prin vopsirea la cerere.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]