O noutate in ceea ce priveste designul interior si exterior, si care incepe sa ia din ce in ce mai mult avant, este folosirea unor table perforate pentru diverse scopuri. Aceasta a inceput sa apara tot mai des in proiectele pe care diverse birouri de arhitectura le au, deoarece este un adevar faptul ca tabla perforata are un aspect foarte deosebit.

Tabla perforata poate fi din diverse materiale, precum otel, inox sau aluminiu, insa ea poate fi vopsita in functie de nevoile clientului.

Tabla perforata se foloseste atat in designul interior, cat si in exterior si este ideala pentru balustrade, fatadele teraselor si balcoanelor, dar cu ajutorul lor se pot crea jocuri de lumini.

Aceasta poate fi achizitionata la anumite dimensiuni standard, de 1000*2000 mm, insa in functie de necesitatile fiecaruia dimensiunile acesteia pot fi personalizate si ea poate fi produsa la cerere in formatul de care este nevoie.

Tabla perforata ofera avantaje care nu pot fi oferite de un alt produs, datorita perforatiilor existente, rezistentei pe care o ofera, dar si functionalitatii si aerului futurist de care da dovada.

   Ce modele de tabla perforata se poate achizitiona?

Tabla perforata poate fi livrata cu perforatii in diverse forme, si anume:

Tabla perforata cu gauri patrate:

-gaurile sunt dispuse in paralel si aceasta poate fi achizitionata cu diverse grosimi, incepand de la 0.5 mm pana la 2mm. De asemenea aceasta poate fi livrata sub diverse dimensiuni standard, insa in cazul in care se doreste o alta dimensiune, la cererea clientului se pot furniza si in alt format. Poate fi folosita pentru fatade de cladiri, receptii sau diverse granulatii.

Tabla perforata cu gauri rotunde:

– gaurile sunt dispuse in zig-zag, dar pot fi dispuse si la 45 sau 90 grade, iar dimensiunile la care se pot livra sunt in format standard, insa pot fi si personalizate la cererea clientului. Tabla perforata cu gauri rotunde este folosita pentru filtre cilindrice, panouri fonoizolante sau ciur pentru mese vibrante.

Tabla perforata cu gauri alungite

– perforatiile sunt dispuse la 60 grade, iar tabla poate avea grosimi intre 1 si 2 mm, iar dimensiunea standard la care poate fi livrata este de 1000*2000 mm, insa ea poate fi personalizata la dimensiunea dorita de client. Tabla perforata cu gauri alungite poate fi utilizata pentru site de diverse granulatii, pentru masini de decorticat, pentru fatade de cladiri sau receptii ori pentru lampi ce creaza diverse jocuri de lumini.

Tabla perforata antialunecare

– aceasta tabla perforata are caracteristici antiderapante si are o grosime de 3 mm cu gauri de 8 mm si este folosita in special pentru suprafete unde se doreste prevenirea alunecarii, dar si posibilitatea de a se scurge lichidele prin gauri. Atunci cand este folosit pentru  scari, diametrul oferit de gauri nu permite blocarea tocurilor.

Tabla perforata decorativa

– are perforatiile in forma de cruce  si este utilizata de cele mai multe ori in scopuri decorative, precum masti de radiatoare ori protectii pentru seminee. Aceasta este fabricata din 99.5% aluminiu, iar dimensiunea standard este de 1000* 2000 mm. Aceste table pot fi livrate atat in culoarea naturala, aurie sau bronz, insa pot si personalizate prin vopsirea la cerere.