Cum se poate accelera vindecarea ranilor?

de | apr. 25, 2018 | Sanatate

Ranile apar in mod inevitabil si de aceea este recomandat ca fiecare persoana sa aiba undeva in casa cel putin o crema pentru vindecarea ranilor. Stiinta s-a dezvoltat si ne ofera posibilitatea de a influenta timpul de vindecare al unei rani.

Ce substante contin cremele pentru vindecarea ranilor?

Stim ca organismul se bazeaza in mare masura pe substantele nutritive si oxigen care sunt furnizate intern de organism. Putem ajuta la accelerarea acestui proces utilizand o crema pentru rani pentru taieturi si arsuri care asigura hrana topica pentru rana.

Aceste creme vor furniza vitamine, minerale si proteine ​​in zonele pe care corpurile noastre trebuie sa le vindece si sa le faca functioneze in mod normal. Cel mai bun produs pentru vindecarea pielii va fi o crema care furnizeaza aceasta hrana din ingrediente naturale.

Acestea pot include uleiuri esentiale, extracte din plante si chiar ingrediente pe baza de alimente, cum ar fi ouale. Stiati ca oul contine peste 70 de vitamine, minerale si proteine?

De fapt, un ou contine fiecare nutrient necesar pentru viata deci o crema pentru rani care contine ou este perfecta. Acest lucru nu inseamna ca puteti sa luati aceste alimente si sa le frecati de rana. Acestea trebuie sa fie prelucrate si corect formulate intr-un preparat topic pentru piele pentru ca acestea sa fie utilizate eficient.

MediPostOpCrCum se evita cicatricele utilizand crema pentru rani

Este posibil sa ai nevoie de o crema pentru vindecarea ranilor dupa o interventie chirurgicala sau o vatamare pentru a preveni cicatricile. Corpul tau poate face atat de mult cu ceea ce are in interior daca este stimulat si cu o crema pentru rani incat vei fi uitmit. Sistemul imunitar este limitat la nutritia pe care o oferiti. Aceasta poate insemna cresterea aportului zilnic de vitamina sau mancarea mai buna.

Lumina solara este benefica. Alaturi de o crema pentru rani poti utiliza si elementele deja existente in jurul tau. Lumina soarelui ajuta organismul sa produca in mod natural vitamina D, care s-a dovedit a fi foarte importanta in procesul de vindecare. Numai putina expunere la soare este buna. Expunerea pe termen lung poate face mai mult rau decat bine. Daca nu stii cat sa stai la soare, sau daca soarele este prea intens mai bine folosesti doar crema pentru vindecarea ranilor.

Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a preveni cicatricile este sa pastrezi rana acoperita si sa utilizezi o crema pentru rani topica nutritiva care sa furnizeze organismului hrana de care are nevoie pentru a se vindeca rapid si pentru a preveni orice leziuni sau cicatrici persistente.

Vindecarea taieturilor deschise

Acum, ca ai inteles procesul care este implicat in vindecarea ranilor si cum sa previi cicatricile, este important sa selectatezi o crema pentru vindecarea ranilor care sa iti ofere cele mai bune rezultate. Vei avea nevoie de ceva mai bun decat o simpla crema care contine vitamina E sau una pe baza de substante chimice. Cauta crème pentru rani care sa iti ofere substantele de care organismul tau are nevoie.

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]