Capodoperele contemporanilor nostri, desigur, difera de ceea ce picturile alese de pe perete exprimau in secolele trecute. Ce si de ce se poarta astazi tablouri motivationale pe pereti? Poate ca acesta este un mister pentru multi. Dragostea pentru tehnicile traditionale nu a disparut, dar dorinta de a experimenta cu suprafete si vopsele a trecut demult. Astazi se poarta genul motivational ce reiese din tablouri cu mesaje inspirationale, combinandu-le si producand ceva special. Acest lucru face ca opera sa fie unica, iar tabloul insusi sa devine un film in care limitele artei si ale kitsch-ului se integreaza intr-o singura scena.

De ce motivational?

Este simplu. Ce se intampla daca iti plac  tablourile moderne, de actualitate, care au devenit populare?  Desigur, ele nu vor lua un loc in muzeu si nici nu vor merge la titularul unei colectii private. Dar exista o cale minunata de a exprima ceea ce simti – tabloul cu mesaj inspirational. Productiile de inalta calitate ale fotografiilor sunt realizate cu ajutorul imprimantelor digitale si nu arata deloc rau. Tehnologia actuala permite prin culoare, imagine si text, transferul emotional in toate nuantele sale, catre privitor.

Uita-te in jur si gaseste-ti capodopera

Daca vei intra in magazinul online, nu numai ca vei vedea reproduceri de inalta calitate, dar le si poti cumpara pe acelea care te atrag cel mai mult si fuzioneaza cu ceea ce doresti sa transmiti sau care iti spun tie ceva. Acestea sunt cele mai bune lucrari ale producatorilor.

Una dintre cele mai interesante si mai relevante tendinte in contextul decorarii interioarelor,  sunt tablourile  pe lemn in genul vintange. In esenta, astfel de imagini reprezinta un panou, realizat intr-o singura tema si solutie de stil, capricios sau strict format intr-o singura lucrare completa. Tablourile expuse in interiorul casei sau in club, sau oriunde altundeva arata mereu incitante prin mesajele transmise, si nu distrug spatiul in incapere.

Folosite pentru decor

Placa metalica cu textFolosite pentru decorarea interioarelor moderne, tablourile pot combina un numar diferit de imagini in functie de gustul clientului si dimensiunea camerei. Pentru a accentua individualitatea alegerii, poti sa comanzi un tablou care sa iti furnizeze propria poveste.

Imaginile compacte arata mereu elegante. Imprimarea imaginii pe lemn este relevanta pentru incaperile mici, deoarece acestea nu ocupa un spatiu mare, dar arata mai originale si mai interesante decat panzele unice clasice.

Acest tip de tablou, este o optiune excelenta pentru camere de zi, saloane sau camere de studiu, atragand distractia, laconismul si originalitatea. Cele mai mari oportunitati in organizarea decorului, vor oferi imagini cu mesaje emotionale. Astfel de tablouri plasate pe perete, permit o panorama artistica reala, extinzand spatiului disponibil si creand un accent stilistic de baza.

De asemenea, poti gasi intotdeauna un tablou individual, conform imaginii tale si a stilului tau. Tablourile respecta toate cerintele necesare pentru calitatea tiparirii si a materialelor. Productia de tablouri cu mesaje inspirationale sunt realizate cu tehnica avansata, cu imprimari detaliate, cu rezolutie inalta si material din sursa ecologica naturala. Orice imagine este imprimata cu cerneala optima si ecologica, fara miros, destinata utilizarii in interior.