Cum asortezi o pereche de tenesi pentru a se potrivi oricarui stil?

de | apr. 25, 2018 | Fashion

Fiecare barbat isi doreste ca atunci cand isi alege o noua pereche de incaltaminte, aceasta sa poata fi asortata unui numar mare de tinute, sa se potriveasca mai multor stiluri, dar in acelasi timp trebuie ca aceasta sa fie de buna calitate, dar si la un pret accesibil. Cea mai buna varianta pentru a primi exact ceea ce isi doresc, este sa aleaga o pereche de incaltaminte Tommy Hilfiger.

Cum a ajuns sa aiba succes Tommy Hilfiger?

Tommy Hilfiger a intrat in afacerile cu haine inca de la o varsta frageda, la 18 ani, atunci cand a investit bani in blugi second-hand pe care ii vindea intr-un subsol inchiriat. De aici, datorita ambitiei sale nemarginite, a ajuns sa se dezvolte, iar la varsta la care altii isi terminau facultatea, el reusise sa isi cumpere un Porsche din proprii bani.

Ani mai tarziu, datorita unei bune campanii, Hilfiger a fost declarat unul dintre cei mai importanti cinci designeri,ajungand sa fie preferatul multor vedete, staruri dar cel mai principal, al tinerilor si adolescentilor .

Incepand cu anul 1995, s-a extins in mult mai  multe domenii, printre care parfumuri, esarfe, echipament de golf, haine pentru femei sau umbrele.

Cum alegi perechea potrivita de tenisi?

Cel mai dorit model de incaltaminte si care trebuie neaparat sa fie in garderoba fiecarui barbat, sunt tenisii, care sunt potriviti in orice sezon, in afara celui rece.

Cel mai cautat model este acela al tenisilor simpli, care poti fi combinati cu orice stil sau tinuta. Mai exista anumite modele de tenisi decorati cu diverse dungi care pot fi combinati pentru a da tinutelor un aer mai deosebit, de asemenea mai pot fi anumite modele cu diverse aplicatii sau desene, potrivite pentru cei mai noncomformisti .

Datorita multor posibilitati pe care le ofera tenisii, in ceea ce priveste asortarea cu diverse tinute, dar si posibilitatilor multiple pe care le ofera in privinta momentului sau a situatiei in care pot fi purtati, modelele de incaltaminte Hilfiger sunt, din toate punctele de vedere vorbind, alegerea potrivita.

Atunci cand se opteaza pentru o pereche de tenisi clasici, trebuie sa stii ca aceasta este acea pereche ce nu pare sa se demodeze niciodata si pot fi alegerea potrivita pentru mersul la cumparaturi, o intalnire cu prietenii sau un gratar in aer liber.

In ultima perioada insa, din ce in ce mai des s-a ajuns la asortarea diferitelor tinute cu tenisii, prin care si pretentiosul costum, care nu par a fi tocmai piesele ce se potrivesc impreuna, dar daca se tine cont de anumite recomandari si reguli, rezultatul poate fi unul satisfacator.

Se poate transforma eleganta costumului intr-o tinuta mult mai relaxata, prin schimbarea camasii cu un tricou simplu sau poti opta pentru o tinuta care cuprinde sacou si blugi sau pantalonii de costum cu o jacheta de piele sau una sport. De asemenea, trebuie sa eviti sa porti cravata sau papion in acelasi timp cu tenesii, pentru a echilibra stilul vestimentar.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.050)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]