Cunoscut si dreot unt de Karite, untul de shea este supranumit “Aurul femeilor”, oferindu-le acestora beneficii incredibile. Obtinut din nucile de Karite, un arbore salbatic de savana – de unde i se trage si numele- untul de shea este un compus 100% organic. Avand un renume incredibil, untul de shea este folosit de secole intregi in zonele africane bastinase, dar si de cele mai pretentioase saloane de cosmetica din Occident.

Textura untului de shea este untoasa, avand culoarea crem-galbuie. Mirosul untului de shea este specific nucilor din care este obtinut- un miros pamantiu.

Motive sa optezi pentru untul de shea

veti gasi untul de shea la pretul cel mai avantajosUntul de shea este un compus bogat in vitaminele A, E, F, K. De asemenea, acizii grasi ca acidul oleic, palmitic, stearig, linoleic, dar si omega6, omega9 s.a.m.d sunt parte din compozitia untului de shea. Avand un ansamblu de ingrediente bogat in vitamine si acizi, untul de shea ofera utilizatorilor sai proprietati de hranire, protectie si vindecare. De asemenea, alegand untul de shea beneficiate si de o hidratare intensa a pielii.

Untul de shea este recomandat in tratarea pielii uscate, mature si ridate, dar si pentru ingrijirea parului deteriorat de elementele de mediu- soare puternic, frig, vant si alti factori.

Spre disperarea producatorilor de creme antirid, untul de shea se dovedeste a fi un remediu mult mai eficient si sanatos pentru tratarea tenului imbatranit. Datorita aportului mare de vitamina E, untul de shea are efecte sanatoase asupra circulatiei, ajutand la cresterea fluxului sanguin de la nivelul tegumentului. Astfel, impreuna si cu vitamina A, untul de shea ajuta la formarea colagenului natural. Asa, ridurile se estompeaza sau sunt prevenite.

Daca mai punem la socoteala si efectele benefice pe care untul de shea le are in tratarea vergeturilor, buzelor crapate si corpului, este clar ca trebuie sa-l avem!

Biovoice ne ofera magia untului de shea

Biovoice este magazinul online care s-a ingrijit intotdeauna de sanatatea clientilor sai, oferindu-le numai produse bio. Pe site-ul magazinului veti gasi untul de shea la pretul cel mai avantajos de pe piata din Romania.

Cumpara untul de shea si bucura-te de beneficiile incredibile ale acestuia!