Beneficiul principal al iluminarii cu proiectoare led se axeaza pe cantitatea foarte buna de lumina pe care aceastea o cedeaza spatiului inconjurator locului de montaj. In aceste conditii este suficient sa se estimeze dimensiunea spatiului ce trebuie sa primeasca fluxul luminos si in concordanta cu acesta sa fie alese proiectoare led bazandu-va pe caracterisiticile de consum care ofera implicit si cantitatea de lumeni produsa.

proiector led cu zenzor

De la bun inceput trebuie precizat ca aceasta gama de produse este proiectata pentru a putea fi utilizata in mod special la exterior, drept urmare folosirea in spatii interioare se va putea realiza fara niciun fel de restrictie. Astfel toate aceste proiectoare led sunt incadrare in clasa de protectie IP65, ceea ce inseamna ca inchiderea carcasei se face ermetic, fiind astfel protejate de praf si/sau apa.

Materialele din care sunt fabricate proiectoare led sunt sticla si aluminiul, astfel carcasa acestora si dispozitivul de fixare sunt extrem de solide si montajul se realizeaza foarte simplu. Aspectul pe care trebuie sa-l luati in considerare la achizitionarea de proiectoare led este legat de numarul necesar si de valoarea consumului raportat la fluxul luminos emis.

In privinta consumului se poate spune ca si cel mai consumator proiector cu led este cel putin convenabil din acest punct de vedere pentru ca aportul pe care il va aduce in iluminarea nocturna va fi cel putin spectaculos.

Pe rand observam ca in magazinul de specialitate sunt asezate pe rafturi proiectoare led incepand cu un consum de 10W si aport in iluminare de circa 850 de lumeni. Valoarea consumului creste spre 20W, 30W sau 50W, ultimul eliberand deja 4000 de lumeni. O valoare suficient de ridicata de 8000 de lumeni si un consum de 80W, vor fi suficiente pentru a ilumina intrarea unui garaj, sau spatiul de intrare in curtea casei.

Valoarea de consum de 150W cu 12750 de lumeni si de 17000 de lumeni pentru un consum de 200W, prezinta deja proiectoare led dedicate iluminarii nocturne pe suprafete mari, cum sunt terenurile de sport, piscinele in aer liber, locurile de joaca, sau parcarile rezidentiale.

priza dubla Panasonic

Indiferent de locul in care aveti de instalat proiectoare led si indiferent de puterea lor de iluminare, fiecare dintre ele trebuie sa fie conectate la prize si intrerupatoare Panasonic pentru a primi maximul de confort si siguranta in utilizare pe termen lung.

Acesta gama de produse este in prezent cea mai potrivita pentru astfel de proiecte pentru ca indeplineste toate cerintele de securitate pentru utilizare rezidentiala si chiar comerciala. Atat timp cat se vor conecta atatea proiectoare led care nu depasesc insumat nivelul de consum pe acelasi circuit de prize si intrerupatoare Panasonic conform cu fisele lor tehnice, utilizarea va fi conforma, confortabila si economica pe termen lung.

arkedia 2 posturi