Specialistii in cosmetica medicala au dezvoltat in ultimii ani o procedura noua care permite introducerea de substante active in piele intr-o masura mai mare decat se putea face pana atunci. Similar mezoterapiei clasice cu ac , care functioneaza de multi ani, dar fara ace a fost denumita mezoterapie fara ace.

Mezoterapia fara ace foloseste impulsuri electrice cu ajutorul carora decongestioneaza zona tratata si creaza macropori prin care subsatantele active, special concepute pentru acest tratament, sunt impinse adanc in piele.

Mezoterapia fara ace multiplica eficacitatea unei simple aplicari locale unde doar 5% din substanta activa ajunge in profunzimea pielii, substantele active penetrand in proportie de 90-95% cu efecte exceptionale asupra reducerii stratului adipos si a celulitei. Mezoterapia fara ace nu lasa semne pe piele, nu exista efecte adverse, durere sau riscuri.

Mezoterapia fara ace este o procedura aplicabila atat facial cat si corporal.

Facial se foloseste pentru reducerea ridurilor, hidratarea pielii, hranirea acesteia cu diferite cocteil-uri de vitamine si minerale, reducerea petelor pigmentare. Corporal se aplica substante active sau cocteil-uri de substante active care au rol de reducere a stratului adipos, reducerea edemelor, reducerea retentiei de apa.

Mezoteapia traditionala sau cu ace vizeaza tratarea zonelor problematice cu microinjectii cu medicamente, vitamine, minerale, aminoacizi. Mezoterapia fara ace are scopul de a furniza aceleasi rezultate fara durerea asociata cu injectiile. Produsele speciale sunt impinse in stratul dermal al pielii fara folosirea unui ac. De asemenea, in timpul procedurii, membrane celulelor devine temporar permeabila, permitand celulei sa absoarba substantele nutritive continute de fiecare ingredient activ.mezoterapie

Aceasta procedura ne permite sa realizam o perfuzie transdermala de produse special create in acest scop fara neplacerile create de intepatura unui ac.

Această tehnică „penetrează” pielea la adâncimea exactă necesară pentru obținerea rezultatelor optime. În funcție de preparatul specific, mezoterapia ajută la lupta împotriva radicalilor liberi, încurajează activitatea celulară, circulația, drenajul limfatic, eliberarea celulelor grase, producția de colagen și elastină. Vitamina C / acidul hialuronic este de obicei adăugat la amestec pentru a îmbunătăți tonusul și calitatea pielii.

Mezoterapia fara ace ajută la întinerirea pielii, slăbire și reducerea celulitei prin:

  • stimularea funcției fibroblastelor (celule de colagen) pentru îmbunătățirea tonusului pielii și reducerea ridurilor
  • stimularea microcirculației pentru reducerea retenției de apă, îmbunătățirea alimentării și detoxifierea celulelor
  • exercitarea unei acțiuni antioxidante și antiinflamatorii pentru o piele mai tanară și sănătoasă și un efect anti-îmbătrânire
  • eliberarea grăsimii din adipocite (celulele grase), pentru un efect de sculptură a feței localizate (dacă opțiunea este de sculptare) sau, dimpotrivă, stimularea absorbției grăsimilor din adipocite pentru un efect de umplere, plumping pe față (dacă opțiunea  este de plumping )

Mezoterapia fără ac este o tehnică nouă fără durere și fără vânătăi. Are avantaje față de administrarea orală, injectabilă sau intravenoasă prin natura sa neinvaziva, a confortului și a lipsei de traume.

Clientii cu un prag de durere scazut pot alege acum mezoterapia fara ace.

Zone mai mari pot fi tratate intr-o singura sedinta, iar clienții se pot întoarce imediat la activitățile normale.

Stilul de viață, dieta și suplimentarea nutrițională sunt esențiale pentru obținerea celor mai bune rezultate pe termen lung.