Fie ca doresti sa maresti spectrul spatial al casei tale, sa alungi sedintele prelungite de igienizare a colturilor dintre pereti sau pur si simplu ai ca scop estomparea cu succes a tuturor sistemelor tehnice de ventilatie, incalzire, sanitare, electrice sau electronice, tavanele false pot fi solutia in orice instanta.

Daca in trecut operatiunile clasice de zidarie si de intretinere a peretilor iti solicitau saptamani intregi si o atentie specifica asupra bugetului, dar si a calitatii muncii personalului abilitat, in prezent montarea unor tavane false la nivelul tuturor incaperilor se face simplu si rapid, in maximum 3 ore, fara sa fie nevoie de mutarea obiectelor de mobilier sau de acumularea murdariei, asemenatoare santierelor in lucru.

152De ce sa alegi tavane false pentru locuinta ta?

De ce mai multe ori dupa o perioada de 2-5 ani in randul peretilor pot aparea fisuri sau denivelari, dar si binecunoscutul fenomen de scorojire datorat fie calitatii indoielnice a meseriasilor, fie altor procese de ordin tehnic, termic sau mecanic.

In acest caz s-ar solicita o interventie de intretinere pentru a repara toate aceste stricaciuni.

Daca apelati la tavane false, toate aceste riscuri vor disparea, acestea necesitand un minimum de intretinere o data la 2-3 ani (stergerea suprafetei cu o laveta umeda si curatarea zonelor murdare cu solutie speciala pentru geamuri).

Mai mult decat atat, conform unor studii, materialele din care sunt alcatuite diferite tavane false in zilele noastre pot inlatura riscul aparitiei inundatiei sau scurgerii unor tevi fisurate din apartamentele invecinate.

Acestea au capacitatea sa retina un volum de pana la 100l apa, iar demontarea lor facila prin eclipsare poate ajuta la evacuarea cu brio a apei, fara a intercepta si alte suprafete avariate cum se intampla in cazul unui tavan normal.

Alege tavane false  pentru efecte estetice aparte

Imprimarea unor scene de natura religioasa, combinarea  in mozaic, dar si operatiunile de casetare vor face din placile de tavane false odata montate un adevarat paradis la nivelul tuturor suprafetelor locuite.

Acestea propun proprietati aparte, cea mai importanta fiind durabilitatea,  intensitatea cromatica fiind pastrata pe toata perioada de exploatatare a lor.

Mai mult decata atat, in functie de dorintele si necesitatile fiecarui client, pot fi ajustate diferite tavane false pentru a creea efecte vizuale de fond nemaintalnite, chiar si cu tematici decorative, recomandate in special spatiilor de entairtainment si horeca.

In prezent evolutia tehnologiei se resimte si la nivel de proiectie in randul tuturor placilor de tavane false, acolo unde pot fi implementate cele mai noi tendinte de design cerute in jurul tuturor  cladirilor moderne care au dobandit de-a lungul timpului o imagine apreciabila.

Am efectuat de-a lungul timpului proiecte ambitioase in jurul unor ansambluri rezidentiale, sau al saloanelor elegante, propunand tuturor clientilor o paleta larga de texturi si culori, dar si posibilitatea alegerii tematicii reprezentative ale acestei structuri in propria casa.

Tavanele  translucide pot evidentia intr-o forma unica detaliile arhitecturale ale obiectelor aflate in imediata invecinatate, o solutie inedita de constructie pentru camera ta de zi.