termopanele Salamander de la DafcoDafco a reusit sa-si faca un renume prin calitatea serviciilor pe care le ofera. Fiind un producator si prestator de servicii de montare tamplarie PVC, Dafco si-a propus sa ofere intotdeauna clientilor sai profesionalism si calitate. De aceea, colaboreaza numai cu furnizori de top, recunoscuti pe plan mondial. Astfel, Dafco importa calitate de la Salamander Germania – pentru profile pvc, Roto Germania – pentru feronerie, Saint- Gobain si Guardian- pentru sticla termopan.

Calitatea termopanelor Salamander

Dafco este importator direct de la producator al termopanelor Salamander. De asemenea, ofera servicii avizate de montare la standardele impuse de producatorul german.

Termopanele Salamander se deosebesc de restul termopanelor de pe piata prin calitatea premium, specific nemteasca. Alegand termopanele Salamander veti beneficia de izolatie termica si fonica incredibile. Astfel, termopanele Salamander va vor aduce castiguri financiare avantajoase, scutindu-va de cheltuielile optionale la energie.

Termopanele Salamander vin impartite in trei categorii:

  • termopane Salamander Bluevolution;
  • termopane Salamander Streamline;
  • termopane Salamander 2D.

In functie de categoria pentru care optam, termopanele Salamander de la Dafco au grosimi diferite, cuprinse intre 60 mm si 92 mm. Astfel, Dafco va ofera libertatea de a alege calitatea in orice situatie, potrivit nevoilor dumneavoastra. Sistemele termopanelor Salamander beneficiaza de 3, 5, 6 si respective 7 camere de izolare, oferindu-va un confort sporit.

Termopanele Salamander de clasa A

O diferenta majora si importanta in ceea ce priveste tamplaria pvc este data de clasa profilului din care face parte. Cu o grosime a peretelui exterior de 2,8- 3 mm, termopanele Salamander se claseaza ca facand parte din categoria profilelor PVC de clasa A. Acest lucru confirma calitatea termopanelor Salamander, acestea promitand o durabilitate crescuta. Apartinand clasei A, termopanele Salamander prezinta o rezistenta puternica in fata impedimentelor vremii, fara sa sufere deformari din cauza schimbarilor bruste de temperatura.

Alege pentru casa ta calitatea Dafco, achizitionand termopanele Salamander.