Importanta bazei de machiaj

de | apr. 10, 2018 | Life

Celebritatile nu sunt singurele care doresc sa obtina o baza de machiaj reusita in zilele noastre. Acum, că toată lumea pare a fi un fotograf amator si posteaza fotografii nereușite peste tot pe social media fără vreo opreliste, unele femei iau măsuri preemptive pentru a se asigura că tenurile lor arată fără probleme in cazul in care ajung in orice moment pe Internet.lichid multifunctional pentru fixarea machiajului dropfix

De la introducerea camerelor video de înaltă definiție care capturează fiecare por, companiile de cosmetice au fost provocate sa creeze un machiaj pentru lumina artificiala. Camerele HD au expus fiecare detaliu, incluzând fondul de ten sau pudra pulberea subțire, care reprezentau cumva standardele low-definition. În mod special, noile camere ar putea evidentia imperfectiuni precum: orice produs care sa strans in mod inestetic din pricina ridurilor sau cicatricile, făcând ca aspectul acestora să se înrăutățească.

Acum ca am stabilit importanta unei baze de machiaj pentru look perfect, sa vedem care sunt pasii care trebuie urmati pentru a aplica o baza ca la carte.

Pasii aplicarii bazei de machiaj

Primul pas in rutina noastra pentru o piele îngrijită și un machiaj corect, se afla pregătirea tenului pentru machiere.Dupa ce curatam bine fata prin exfoliere sau printr-un cleansing normal, incepem prin a hidrata pielea cu o loțiune sau un spray cremos, folosindu-ne de o pensulă sau chiar de degete.

Pentru cercurile de sub ochi și pentru cearcăne make-up artistii recomanda folosirea unui anti-cearcăn cu o tentă portocalie. Acesta va neutraliza zonele cu tente vinetii. Urmatorul pas este primerul.

Primerul este cel mai bun mod de a-ți pregăti fața pentru machiaj și de a o face să arate mai fină, aproape impecabilă. Poți cumpără un primer din orice magazin online de make-up. Asigură-te doar că este unul calitativ!

Primerul poate fi considerat un fond de ten mai light, în sensul în care nu ar trebui să fie vizibil. Acesta constituie stratul principal, baza viitorului machiaj a carui durata are rolul de a o prelungi. De asemenea îl va fixa mai bine pe față. Asigură-te că aplici primerul pe toată fața, inclusiv în zonele care înconjoară ochii, adica in zona in care am aplicat anterior anti-cearcanul. Nu alege o bază pentru machiaj care este mai închisă decât nuanța feței tale. De asemenea, primerul este util tuturor, indiferent de tipul de piele, deoarece poți alege un produs potrivit tenului tău: există primer pentru piele- sensibilă, uleioasă, uscată.

Ordinea aplicării produselor ține foarte mult și de imperfecțiunile pe care iti doresti să le acoperi. Make-up artiștii aplică de obicei produsele care alcatuiesc baza de machiaj în următoarea ordine: fond de ten, concealer, cremă pentru contur, pudră și highlighter.

În ceea ce privește contouring-ul și highlighter-ul foarte mulți bloggeri și vloggery de frumusețe, foloseau în trecut tehnici destul de dificile, anterioare aplicării fondului de ten. Acum însă, se naște trendul în care este mult mai ușor și de obținut dar și de purtat look-ul cu linii subtile de contur și highlights, adăugate după fondul de ten.

Fie ca o facem pentru o sedinta de shooting sau pentru o iesire cu fetele, machiajul trebuie sa fie realizat cu grija si folosind produsele potrivite, asa ca nu te grabi si incepe cu o baza bine aplicata pentru a ajunge la finisarea perfecta!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]