Plafoniera led, simplitate si eficienta in utilizare

de | apr. 10, 2018 | Electrice, Home & Deco

O plafoniera led montata ofera beneficii excelente in utilizare pe termen lung, dar si simplitate din punct de vedere al instalarii si intretinerii ulterioare. Gama de produse care include plafoniera led este suficienta pentru a inlesni alegerea in functie de dimensiunile spatiului in care va fi montata.

plafoniera led 2

Acest lucru inseamna ca trebuie urmarite doua aspecte atunci cand cumparati sau comandati online din magazinul de specialitate o plafoniera led. In primul rand este vorba despre model si implicit dimensiunea fizica a produsului. Aceste caracteristici sunt disponibile si usor de urmarit in special pe site-ul magazinului, dar si fizic la fata locului.

Forma clasica pentru o plafoniera led este rotunda, iar modelul discului de protectie si care ajuta la dispersarea echilibrata a luminii produse de elementul led poate fi unul care include forme geometrice in relief, sau poate fi unul neted cu elemente discrete de design. Exista si alte forme pentru plafoniera led, cum ar fi cea de forma patrata.

In privinta capacitatii de iluminare va trebui sa stiti de la bun inceput ce suprafata trebuie sa acopere lumina produsa de noua plafoniera led montata. Calculul se face tinand cont si de inaltimea tavanului, dar si de culoarea predominanta in care sunt vopsiti peretii. Cu pereti vopsiti in alb, lumina emisa de plafoniera cu led va fi amplificata, insa atunci cand ati optat pentru culori mai inchise este necesara o suplimentare a nivelului de iluminare.

plafoniera led

Prin urmare se pot alege modele de plafoniera led care au un consum de 22W si lasa in incapare un flux luminos de 1760 de lumeni. La o valoare de consum de 36W, oricare model de plafoniera led va ilumina incaperea cu nu mai putin de 2500 de lumeni, ceea ce inseamna in aport substantial pentru confortul oricarei activitati casnice, sau chiar lucrative de birou ori alte servicii pentru populatie.

Ultimul aspect de care este bine sa tineti cont la cumpararea de plafoniera led este cel legat de culoarea luminii emise. Asa cum se stie iluminarea cu sursa led este caracterizata de temperatura de culoare a sursei. Ca atare aveti de optat intre plafoniera led cu lumina alb cald, sau plafoniera led cu lumina alb rece.

Fiecare dintre aceste doua nuante sunt dedicate pentru un anumit tip de activitate. In alb cald iluminarea este perfecta pentru zona rezidentiala, iar in alb rece iluminarea va fi excelenta pentru zona comerciala sau de productie.

pendul roof

Pentru alte modele de corpuri de iluminat nu ezitati sa verificati oferta magazinului de specialitate. Toate produsele din marea gama de corpuri de iluminat sunt catalogate pe specificul zonei pentru care sunt destinate, iar varietatea lor ar putea sa va ajute esential la conceperea unui design interior extrem de confortabil si economic in utilizare.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]