Avantajele tavanelor extensibile

de | mart. 30, 2018 | Home & Deco

Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru orice incapere, pentru a-i oferi un stil de neegalat si modern, este sa apelezi la cea mai noua tehnologie aparuta, si anume, la tavane extensibile. Apeland la noul must-have in domeniul designului interior, nu mai este nevoie pentru o foarte mare perioada de timp sa duci grija reparatiei, vopsirii sau schimbarii tavanului.

Tavane lucioase tip oglinda 250    Se mai numeste si tavan fals, si este format dintr-o membrana elastica, fina de PVC, care se prinde pe pereti datorita unui sistem special de prindere. Sistemul de prindere este format din sine care se prind pe pereti, la inaltimea dorita. Montandu-se peste tavanul deja existent, acestea sunt ideale pentru a ascunde diferite imperfectiuni precum defectiuni ale tavanului sau peretilor, anumite instalatii sanitare sau termice, chiar si corpurile de iluminat.

Aceste tavane extensibile se gasesc in diferite modele sau texturi, pot chiar fi si imprimate fotografii pe ele, dar pentru acest lucru este necesar ca fotografia sa aiba rezolutia de cel putin 300 dpi. Dintre cele mai cautate tipuri de texturi ale tavanelor, trebuie amintite:
– texturi lucioase, care au caracteristic posibilitatea de marire vizuala a spatiului, datorita faptului ca este tip oglinda si in el se reflecta camera.
– texturi satinate, sunt ideale pentru cei ce prefera un stil elegant si rafinat si au un aspect neted
– texturi mate, au suprafata usor granulata si au ca si specificitate sublinierea stilului arhitectonic al interiorului
– texturi metalice, ne ofera reflectii de metal lucios
-texturi translucide, permit iluminarea tavanului din interior, datorita trecerii luminii prin el
– texturi imprimate, ofera posibilitatea de a imprima orice imagine ne dorim pe membrana extensibile  si ne ofera si posibilitatea de a ilumina tavanul.

Printre cele mai importante avantaje ale acestor tavane extensibile, cele mai importante sunt:
-este perfect, drept, fara a prezenta denivelari si poate ascunde in totalitate anumite defecte
– se monteaza incredibil de repede, cateva ore pentru fiecare incapere si toate fara murdarie sau evacuarea mobilei
– nu se incarca de praf si nu se decoloreaza in timp, cel mult il puteti sterge cu o carpa umeda o data la 2-3 ani, iar in cazul in care exista pete care nu se iau, se pot folosi solutii speciale.
– montarea si demontarea se face extrem de rapid, fara existenta prafului si murdariei
– datorita sistemelor de prindere a materialelor, se poate ajunge la tavane pe nivele, sau in forma de cercuri, arcuri, conuri sau orice altceva iti permite imaginatia sau buzunarul.
– nu prezinta nici un pericol pentru sanatate, pentru ca nu emana substante chimice, nu este inflamabil, este 100% ecologic si reciclabil.
– este foarte rezistent la presiunea suportata de membrana, pana la 100 kg/ m2, fiind foarte util pentru cei care stau la bloc si au patit sa fie inundati de vecinii de la etaje superioare
– sunt foarte rezistente la schimbarile si variatiile de temperatura. Rezista intre -5 grade si -50 grade Celsius.
– permite integrarea unor corpuri de iluminat pentru un efect de succes.
– se pot obtine numeroase modele, in functie de preferinte, stele, nori, modele complexe sau forme 3D variate( bolta, arcada, valuri, inele).

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]