Daca se apropie ziua de nastere a unui prieten drag sau a unui membru al familiei, iti sugeram o idee mai des pusa in aplicare: tablouri cu mesaje motivationale dragute. In magazinul online Pravalia cu Surprize gasesti foarte multe astfel de cadouri, majoritatea la preturi infime, adecvate oricarui buzunar. Rama foto multipla Retro Love Story 35 50 cm lemn mesaj dragoste

Motive sa daruiesti tablouri cu mesaj motivational

Daca mai ai nevoie de motive ca sa daruiesti tablouri cu mesaje motivationale si nu te-ai dus direct sa cumperi, ti-am pregatit o lista care sa te convinga:

  • Tablourile cu mesaj motivational sunt cadouri unice, care nu sunt des intalnite. Astfel, darul tau nu va fi asezat langa alte zeci de asemenea obiecte, asa cum se intampla cu bijuteriile, sau nu va fi aruncat atunci cand noul proprietar se va plictisi de ele.
  • Tablourile cu mesaj motivational il va ajuta pe cel care le primeste sa isi schimbe viata. Dezvoltarea personala este un subiect amplu, in care mesajele cu tenta motivationala joaca un rol foarte important. Citind un astfel de etxt zilnic, inevitabil acesta se va intipari in minte si isi va face efectul in scurt timp.
  • Tablourile cu mesaj motivational aduc un zambet pe fata oricui. Gandirea pozitiva ne ajuta sa privim viata cu alti ochi si textele care ne conving ca putem fi oameni mai buni ne fac sa ne simtim bine cu noi insine.
  • Tablourile cu mesaj motivational se potrivesc in orice locuinta. Intotdeauna se va gasi un colt in acre sa asezi un text care sa te bucure atunci cand il privesti, nu-i asa?
  • Tablourile cu mesaj motivational sunt o alegere eleganta, care transmit faptul ca te gandesti la bunastarea persoanei care le va primi. Acestea arata bine, nu sunt atat de personale incat sa deranjeze sau sa provoace disconfort si aduc voie buna oricarei persoane care le priveste.
  • Tablourile cu mesaj motivational au un efect puternic, insa un cost minim. Nu va trebui sa scoti din buzunar o avere pentru a impresiona persoana draga, dar nu arata acest lucru. Sunt un cadou care pare scump, insa au un pret mic.

Tablouri cu mesaj motivational ieftine

La Pravalia cu Surprize gasesti tablouri cu mesaj motivational care costa intre 35 si 80 de lei, ceea ce le fac o achizitie dorita de orice persoana care trebuie sa se indrepte in curand la o zi de nastere sau onomastica si nu stie ce sa cumpere sau nu are un buget mare pentru acest lucru. Ele sunt facute din materiale de calitate, au un aspect elegant si au mesaje motivationale puternice, cu un impact pozitiv asupra mintii si spiritului. Nu sunt multi care se gandescs a cumpere astfel de daruri si, de aceea, acestea vor fi o alegere inedita. Astfel, exista o posibilitate extrem de mica sa faci acelasi cadou ca un alt invitat, asa cum se intampla in cazul banalelor flori, bijuterii sau parfumuri. Iti poti pune amprenta personala printr-un astfel de cadou, iar ele vor fi asezate in locuri vizibile, astfel incat persoana care le va primi isi va aduce aminte mereu cu placere de tine.