Primavara isi face din ce in ce mai simtita prezenta avand in vedere ca avem posibilitatea de a ne bucura mult mai des de soare si desigur de temperaturui pozitive. Primavara este anotimpul in care ne putem bucura din nou de natura inconjuratoare care incepe sa prinda viata. In acelasi timp insa, este necesar sa luam in calcul faptul ca schimbarile bruste de temperaturi care se produc in general la inceputul fiecarei primaveri, nu este un lucru tocmai benefic pentru organism. De cele mai multe ori, inceputul primvarii este momentul in care racim foarte des si foarte usor, fapt pentru catre este important sa invatam cum sa ne protejam organismul cat mai bine posibil de acest lucru prin alegerea unor produse special concepute in acest sens.

Sistemul imunitar este foarte solicitat in aceasta perioada, avand in vedere ca intregul organism incearca din rasputeri sa se adapteze la noile conditii de mediu. Pentru a ne putea proteja organismul de raceli, este important sa ii oferim acestuia un sprijin prin consumul unor produse pentru imunitate, produse pe care astazi le putem achizitiona foarte simplu chiar si de pe Internet din cadrul unor magazine de specialitate precum este si Charmecosmetics.ro. Iata cateva produse pentru imunitate pe care ar fi bine sa le consumi in toata aceasta perioada.

Ceaiul de echinacea.

Una dintre cele mai bune alegeri pe care o putem face pentru sanatatea organismului nostru in toata aceasta perioada avand in vedere ca un consum regulat din acest ceai ofera organismului protectia importiva a diverse bacterii si virusi. Echinacea este una dintre cele mai miraculoase plante avand in vedere ca aceasta este considerata un puternic imunostimulent, fapt pentru care ceaiul din aceasta planta este foarte renumit in intreaga lume.

Tinctura de propolis.

Propolisul este unul dintre cele mai miraculoase „medicamente” naturale avand in vedere ca acesta are o diversitate de beneficii asupra organismului uman. Cateva dintre cele mai importante beneficii sunt date de faptul ca este un antimicrobian, un foarte bun cicatrizant, antiinflamator anestezic si desigur totodata si un excelent imunostimulent. Tinctura de propolis se poate utiliza atat intern (pentru diverse afectiuni precum laringite, bronsite viroze respiratorii sau sinuzite), precum si extern ( in general in cazul unor afectiuni cutanate), fapt pentru care este un produs care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din locuinta ta.

Sirop Antigripal.

Siropurile naturale antigripale contin o serie de plante recunoscute in lumea intreaga pentru eficacitatea lor in ceea ce priveste intarirea sistemului imunitar. Gripa este o infectie respiratorie acuta, provocata de virusurile gripale si care apare cu o freventa crescuta mai ales anotimpul rece. Dupa cum probabil bine stim, antibioticele nu sunt deloc eficiente in cazul virusilor, fapt pentru care un sirop antigripal natural, reprezinta o solutie pe care o putem avea foarte simplu la indemana. Unul dintre avantajele majore al unui asemenea sirop este dat de faptul ca este realizat numai din ingrediente naturale concentrate, dar si faptul ca se poate administra si copiilor datorita faptului ca nu contine alcool.