Femeia naturala merita pretuire si rasfat, nemaipomenit de bine-i fac sufletului mici bucurii utile si benefice! Cosmeticele bio impaca intotdeauna pofta de stare de bine cu standardele doamnelor prin cocktailul de beneficii.
De aceea exista si Belfiore! Aici gasiti o gama complexa de produse cosmetice naturale, un mix intre echilibrul, frumusete si sanatate. Puteti alege cu incredere deoarece toate produsele sunt certificate organic.
Pentru fiecare detaliu din compozitia cosmeticelor bio au fost exploatate la maxim ingredientele vegetale. Promovam agricultura ecologica, fara pesticide si substante chimice sintetice.
Pe etichete nu veti regasi substante “populare” precum siliconul, PEG si bisfenol A; cosmeticele bio pe care noi le promovam catre dumneavoastra sunt lipsite de “clasicii” coloranti si conservanti sintetici si nu au fost in nici un fel testate pe animale.
Cosmeticele noastre respecta standardele produselor cosmetice cu adevarat naturale si respecta Omul! Va respecta pe dumeavoastra si alegerile facute pentru interiorul si exteriorul fiinitei deopotriva.
Fie ca este vorba despre produsele de make-up natural ale gamei Phyt Make-up, cosmetice bio Gamarde, fie ca veti alege Avril, Bioearth, Terre D’oc sau Khadi, va invitam sa va convingeti de efectul calitatii.
Intr-o lume a comercialului noi va propunem alternativa bio: produse cosmetice naturale ce va alimenteaza starea de bun, de bine si va echilibreaza elegant frumusetea – curata magie tocmai prin naturalete!