Fond de ten pentru toate anotimpurile

de | mart. 10, 2018 | Fashion

A venit primăvara! Asta înseamnă că a venit momentul să îți cumperi un nou fond de ten!
Doamnelor și domnișoarelor,  știm că vreți să arătați impecabil în orice moment și în orice anotimp. Alegerea fondului de ten în confirmitatea cu schimbările de afară reprezintă primul pas.fond de ten cu efect de lunga durata long cover alabaster.jpg

Iarna, aproape s-a terminat, trebuie să renunțăm deci la fondul de ten caracteristic: cu una-două nuanțe mai deschis decât primăvara și vara (în lipsa soarelui, a bronzului pielea se deschide, devine mai palidă) și puternic hidratant pentru zonele de piele uscată pe care le pot crea vântul puternic și frigul din anotimpul rece.

Ne pregătim deci pentru un fond de ten potrivit unui anotimp cald, implicit un anotimp în care razele soarelui vor cădea pe fața noastră. Un fond de ten cu o nuanță mai închis.

Pentru a putea stabili nuanța tenului dumneavoastră analizați-o întotdeauna în lumină naturală. De asemenea pentru a putea testa produsul potrivit tenului dumneavoastră aplicați putin fond de ten pe linia mandibulei. Dacă aceasta se “amestecă” firesc cu nuanța tenului și nu există diferențe, o puteți considera potrivită.

Fondul de ten primăvara

Primăvara este anotimpul reînnoirii și reîntineririi, iar acest lucru trebuie să se reflecte printr-un machiaj ușor, simplu și cât mai natural. Fondul de ten pe care îl folosiți primăvara trebuie să fie neapărat în nuanțe naturale. Scopul este să folosiți o cantitate cât mai mică de produs pentru a crea un aspect proaspăt și natural.

întotdeauna folosiți ca bază (înaintea aplicării fondului de ten), o cremă hidratantă potrivită tipului dumneavoastră de piele. Acest lucru va ajuta la aplicarea uniformă a fondului de ten și va conferi pielii un aspect mătăsos.

Aplicați fondul de ten cu degetele sau cu un burețel moale si folosiți atâta cantitate cât pentru a acoperi toată fața, însă fără a aplica într-un strat gros.

în cazul în care pielea dumneavoastră este încă deshidratată ca urmare a anotimpului rece atunci cand folosiți fondul de ten, amestecați-l cu puțină cremă hidratantă înainte de a-l aplica pe piele, acest lucru fiindu-vă de ajutor deoarece produsul va rezista mult mai mult, iar pielea va avea un aspect foarte natural.

Toate vrem sa gasim acel fond de ten perfect! Nu este o misiunea foarte usoara pentru ca oferta este foarte diversificata, dar indiciul consta in noile texturi – acestea au o flexibilitate care permite o buna acoperire. În căutarea dumneavoastră vă recomand să încercați și magazinul online BeautyOneShop.ro.

2018 în machiaj

Dacă trendurile anului trecut au fost pe placul dumneavoastră, vă anunțăm că veți fi încântate și de tendințele avestui an, pentru că nu se schimbă elemente majore. Naturalețea încă rămâne dominanta look-urilor de pe podium: pielea perfectă și sprâncenele bogate și naturale sunt definitorii. Look-urile naturale, luminoase sunt preferate în sezonul începutului de an.

Alegeți din gama variată de produse pe cel potrivit tenului dumneavoastră și bucurați-vă de razele de soare și de noul an cu un chip impecabil!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]