Spatiile interioare sunt definite in mod traditional si prin amplasarea de corpuri de iluminat in stil modern sau in stil retro. Conceptia amenajarilor interioare se bazeaza indisolubil pe aceste produse pentru ca in esenta ele sunt cele care sustin sursele de lumina artificiala pe care le dorim stralucitoare sau, din contra, calde si foarte relaxante.

pendul roof

In gama de corpuri de iluminat sunt definite categorii de produse care sunt concepute pentru montarea in diferite incaperi ale caselor sau altor spatii cu destinatie comerciala, servicii, divertisment sau expozitii. Cea mai mare parte a noii game de corpuri de iluminat se bazeaza pe folosirea ueni surse de lumina care, asa cum era de asteptat, este LED-ul. Altele, sunt prezentate fara sursa de lumina si invita viitori utilizatori sa aleaga din gama de surse de iluminat moderne becuri cu led cu diferite niveluri de iluminare si consum.

Toate insa sunt atent concepute si pot acoperi gusturile clientilor si in plus vor putea fi adaptate in majoritatea proiectelor de design interior atat la nivelul unor proiecte noi si cu atat mai mult in renovarile pe care doriti sa le realizati.

Caracteristicile principale a acestor corpuri de iluminat sunt modernitatea materialelor din care sunt fabricate, manevrabilitatea si usurinta cu care se pot instala. Exista intr-adevar doua sectiuni principale in cadrul produselor din gama de corpuri de iluminat. Cele in stil modern si cele in stil vintage. Fiecare dintre ele sunt proiectate si fabricate cu materiale trainice, care isi pastreaza culoare initiala si pot suporta manevrari mutiple in cazul celor care sunt mobile.

Printre cele mai cautate copruri de iluminat sunt aplicele si plafonierele, dar si lutrele si candelabrele. Exista variante speciale de corpuri de iluminat pentru camera copiilor, dar si copruri de iluminat vintage, lampadare sau candelabre de podea. Cele mai apreciate in contextul amenajarilor moderne sunt spoturile. Desi initial nu par a se incadra in gama de corpuri de iluminat datorita dimensiunilor in general reduse, sunt printre cele mai apreciate astfel de produse atunci cand ati ales o amenajare speciala si foarte luminoasa pentru zona bucatariei sau a livingului.

Intotdeauna cand sunteti pe punctul de a alege corpuri de iluminat verificati si tipul de dulie pe care acestea il au. Este evident ca in functie de acest aspect veti cumpara si becuri cu led a caror montura sa fie potrivita.

arkedia 2 posturi

Pentru punerea in functiune si mai ales pentru siguranta in utilizare, nu uitati sa cumparati prize si intrerupatoare din noua gama de produse tip aparataj electric. Sunt produse care fac practic legatura intre partea de cabluri a instalatiei electrice si utilizarea sigura a oricaror consumatori casnici, inclusiv a noilor corpuri de iluminat montate.