Spre exemplu, daca doriti sa optati spre produse recomandate tenului gras, un fond de ten matifiant expert este recomandat, acolo unde ingredientele active faciliteaza patrunderea mineralelor pentru a reface zonele pielii, hidratand si oferind echilibrul ideal in exprimare.Fond de ten hidratantVitamina E ajuta la obtinerea unui aspect vioi, in vreme ce acidul hialuronic imbunatateste structura.

Pentru a preveni expunerea la radiatii solare, oxidul de titan se regaseste in structura, un mineral necesar pielii care combate asemenea riscuri.

Fata obosita poate fi echilibrata cu ajutorul unui fond de ten cu o gama larga de multivitamine

Statul peste program la munca, activitatile cotidiene sau dupa caz studiile va obliga sa va neglijati tot mai mult?

In acest caz trebuie sa va orientati atentia spre produse diferite, care sa ajute atat la refacerea straturilor pielii de la nivelul fetei, dar si sa conduca la obtinerea unui efect ceva mai natural al acesteia, in egala masura cu imbinarea fata de o baza de machiaj desavarsita.

In acest caz va puteti orienta atentia spre modelul Lush Shatin, preferat de femeile moderne care prezinta un ten uscat, sau lipsit de fermitate, reimprospatand totul intr-o maniera rapida.

Ingrediente active precum pantenol, siliciu, sau fructe exotice, conduc la indepartarea imperfectiunilor, refacere, hidratare si calmare, iar lipsa parabenilor combate efectele secundare.

Acest model este prezent in patru culori diferite si reprezinta o modalitate pe cat de practica pe atat de atractiva pentru femeile care doresc sa-si recupereze atractivitatea si esenta intr-un mod desavarsit.

Simti ca trebuie facuta o schimbare?

Probabil nu esti pe deplin satisfacuta de rata de acoperire a produsului vechi, dar si de exprimarea acestuia la nivel general.

Cu siguranta doresti ca in alegerile ulterioare sa capeti o nota de originalitate, dar si pielea sa aibe un nivel de manifestare diferit.

In acest caz ai nevoie de o sectiune cu produse diferite care sa te ajute sa iei o decizie potrivita, pentru a obtine cea mai buna varianta a ta indiferent de locurile in care activezi.