Un bec Edison inclus in desenul unui proiect de reamenajare va ridica la un nivel cu totul neasteptat perceptia iluminarii decorative cu scop relaxant. In general poate aparea o dificultate in desenarea amenajarilor interioare al caror stil modern nu lasa suficient loc pentru spatii de relaxare si acest lucru se datoreaza de regula surselor de iluminare cu intensitate ridicata.vintage 1

Ca un raspuns al acestei situatii producatorii au lansat de ceva vreme versiunea moderna de bec Edison care reproduce foarte bine structura filamentului incandescent si in special culoarea luminii pe care o cunoastem cu totii – alb cald.

Privind un astfel de bec Edison veti observa ca lumina sa pare a fi mult mai calda decat ceea ce stiati ca redau becurile clasice ale deceniului trecut. Da, este o realitate corecta pentru ca becurile Edison originale aveau o tenta si mai calda a luminii, iar intensitatea lor luminoasa nu se compara cu ceea ce s-a produs ulterior.

Prin urmare este realmente de profitat de pe urma acestor noi surse de lumina care odata ce au fost incluse intr-un proiect de reamenajare al locuintei sau, de ce nu, al unui spatiu comercial, vor deschide noi perspective in tematica spatiului cu tema relaxanta. Montarea unui bec Edison nu implica niciun fel de activitate suplimentara decat cea legata de montaj, insa pot exista solutii de combinare a unor accesorii simple, cum ar fi cordonul de alimentare. Acesta poate fi ales dintre cele care sunt disponibile in acest moment in magazinul de unde cumparati si un bec Edison si sunt foarte asemanatoare cu vechile snururi electrice matisate cu material textil la care erau montate in trecut dulia si cate un bec Edison.

Daca doriti sa mergeti si mai departe pe aceasta tema de reamenajare in stil retro aveti ocazia sa instalati cate un bec Edison in corpuri de iluminat vintage. Sunt si acestea prezente intr-o varietate suficienta de modele incat sa gasiti o lustra, un cadelabru, o veioza sau un lampadar de podea care vor recrea prin prezenta si iluminarea de care dispun acel element de autentic retro.corp iluminat vintage 1

Pornind de la aceasta idee, montarea unui bec Edison si decorarea incaperilor cu amprenta iluminarii inceputului de secol, aveti sansa crearii rapide si cu costuri reduse a unor spatii interioare extrem de placute in care petrecerea timpului liber in relaxare va fi garantata. Lasand timpul sa revina discret peste tendintele moderniste veti avea doar de castigat atat din punct de vedere al reusitei in cazul unei reamenajari, dar si atunci cant aveti o afacere si doriti o schimbare radicala a vizibilitatii acesteia. Tot mai multe persoane sunt atrase in mod evident de caldura unui bec Edison, prin urmare merita sa incercati aceasta varianta accesibila de iluminare decorativa.