Cu becuri led Philips montate este rezolvata necesitatea iluminarii oricarui tip de locuinta rezidentiala. Daca nu ati mai utilizat pana in prezent becuri cu led drept sursa de iluminat, pregatiti-va sa fiti uimiti!

La primi vedere oricare model nou de becuri led Philips nu pare sa inspire vreo caracteristica aparte pentru ca sunt perfect asemanatoare ca dimensiune cu becurile clasice cu filament. Este doar o prima impresie si va spunem sa aveti putina curiozitate pentru a intelege ce se afla in spatele globului mat al becurilor Philps cu led.bec led philips

Producatorul afirma ca a adus aproape de perfectiune sistemul de iluminare cu led pentru becurile pe care le produce. Led-ul in sine este in acest moment varful de lance in privinta luptei impotriva consumului nejustificat de energie electrica pentru iluminare. Led-urile pe care le contin aceste becuri led Philips sunt printre cele mai stralucitoare din toata gama. Sunt in asa fel fabricate incat sa reziste mii de ore de functionare, la aceeasi parametri ca atunci cand sunt puse pentru prima data in functiune.

Cand veti afla ca la o durata medie de utilizare de 3 ore pe zi aceste becuri led Philips sunt capabile sa fie perfect functionale timp de 15 ani, atunci veti sti exact ca ele reprezinta sursa de iluminat artificiala pe care o doriti in casa. Efectul unei iluminari constante pe termen lung este ceea ce cautati si de aceea cu becuri led Philips veti uita de griji vreme indelungata.

Ce se intampla insa in tot acest timp in privinta consumului? Va anuntam ca doar lucruri foarte bune pentru ca in aceasta privinta toate becurile cu led Philips exceleaza. Chiar si cel mai „consumator” bec led Philips la cei 13W pe care ii absoarbe din retea este fara vreun comentariu cel putin perfect. Cu acest consum becul cu led va ilumina mai mult decat un bec cu filament incandescent de 100W. Sunt pusi la „bataie” nu mai putin de 1500 de lumeni, valoare care reprezinta un raport perfect pentru beneficiul primit raportat la costul platit.

Ceea ce urmeaza sa decideti este legat de inca doua aspecte. Veti monta in toata casa becuri led Philips cu aceeasi putere consumata, sau veti opta pentru a face si mai multa economie alegand becuri cu led cu valori de consum diferite. Tineti cont ca odata cu scaderea consumului se va diminua si nivelul iluminarii. Cu toate acestea sunt spatii in casa unde nu este necesara atat de multa intensitate luminoasa. Merita sa economisiti si mai mult!

Alegeti in final temperatura de culoare a noilor becuri cu led. Poate fi in zona de alb cald, asemanatoare cu cea a becurilor clasice, sau in zona alb rece ce este similara cu cea a tuburilor clasice tip neon. Confortul vizual este foarte important pentru confortul ambiental per total.