Cu totii stim cat de greu este sa scapam de kilogramele in plus. In ziua de azi, aceasta lupta este destul de greu de purtat mai ales datorita numeroaselor tentatii cu care avem de aface zi de zi. Exista insa o modalitate destul de eficienta prin care puteti scapa fara probleme de greutatea in plus. Aceasta metoda inovativa este tehnologia EMS. Tehnologia EMS este folosita de XBody. Asadar, raspunsul il reprezinta o sala de Xbody in Bucuresti, sau pentru orasul din care sunteti.

Ideea principala a acestei tehnologii este ca ea stimuleaza muschii. Stimularea muschilor este realizata prin impulsuri electrice. Muschii se contracteaza si are loc o ardere mai eficienta a caloriilor in plus. Aceasta tehnologie este destul de apreciata in strainatate, ea ajungand si la noi in tara. Un prim avantaj al acestei tehnologii sunt rezultatele rapide pe care ea le ofera. Veti vedea, ca nu veti avea nevoie decat de o sedinta de 20 de minute pentru a vedea rezultatele dorite.

Trebuie sa stiti ca daca veti apela la aceasta tehnologie, nu veti avea nevoie decat de 20 de minute de antrenament. Aceste 20 de minute vor fi echivalentul a 6-7 ore de antrenament intens. Vei constata ca prin aceasta tehnologie vei ajunge sa consumi 500 de calorii in timpul antrenamentului, iar in urmatoarele 24-48 de ore, vei ajunge sa consumi pana la 2000 de calorii.

Pe langa faptul ca vei consuma mai usor si mai eficient caloriile in plus, vei mai constata ca tonifierea va fi realizata cu doar doua antrenamente pe saptamana. Riscul aparitiei bolilor de inima va fi inlaturat daca te vei tine de treaba si vei incerca aceasta tehnologie. De asemenea, ea va preveni si osteoporoza, avand un efect benefic si asupra durerilor de spate. Vei constata ca aceste dureri vor disparea daca vei apela la aceasta tehnologie.

Tehnologia EMS mai are si alte avantaje pe care ar trebui sa le luati in considerare. Printre aceste avantaje se numara cresterea si echilibrarea masei musculare. De asemenea, trebuie sa mai stiti ca acest tratament este foarte eficient in lupta cu celulita. Vei reusi sa scazi in greutate daca vei incepe sa te folosesti de aceasta tehnologie. Durerile de spate vor fi si ele indepartate. Daca va confruntati cu durerile de sold, atunci aceasta tehnologie este indicata pentru voi si veti avea de castigat daca veti incepe un tratament cu aceasta tehnologie. Un alt aspect pe care ar trebui sa-l mai luati in considerare este faptul ca aceasta tehnologie va ajuta circulatia sangelui. Metabolismul vostru va avea si el de castigat de pe urma acestei tehnologii, el fiind stimulat.

Xbody va poate oferi aceasta tehnologie si veti constata ca daca veti face astfel de antrenamente, veti profita de beneficiile aduse de ele. Echipamentul EMS pe care il veti folosi este dezinfectat corespunzator dupa fiecare antrenament, de aceea nu va trebui sa va faceti probleme cu privire la igiena. Un alt aspect pe care ar trebui sa-l stiti este ca veti avea mereu la dispozitie apa, produse cosmetice, dar si prosoape. Fisa de avaluare va fi si ea pusa la dispozitia voastra, astfel incat sa vedeti progresul.