Rochite de fete pline de nonconformism

de | oct. 29, 2017 | Fashion

rochite feteChiar daca sezonul rece si-a intrat cu adevarat in drepturi, rochitele pentru copii trebuie sa faca parte neaparat din garderoba fetitei tale. Nu sunt cele mai calduroase articole de imbracaminte pentru copii, insa impreuna cu o pereche de dresuri si o jacheta, rochita pentru fete devine un articol esential, care ofera un plus de confort celui mic.

Daca esti pasionat de moda si urmaresti cele mai recente tendinte prezente in garderoba celui mic, atunci magazinul online Mr.Pich poate fi solutia ta din care ii poti cumpara copilului tau cele mai cool modele de rochii pentru fete.

Acest magazin, amintit anterior, este unul cu totul special, datorita produselor si mai ales datorita producatorilor renumiti la nivel mondial, pe care nu ii prea gasim in Romania.

Rochite de fete create cu atentie la detalii

Detaliile sunt cele care fac dintr-o tinuta basic, una extraordinara care atrage admiratia celor din jur. Acesta este si cazul modelelor de rochii pentru fete prezente in magazin Mr.Pich. Branduri precum BangBang CPH sau Booso, pun un accent considerabil pe ceea ce inseamna design, detalii si calitate.

Plusurile, papioanele sau volanele sunt doar cateva din elementele de detaliu care compun tinutele prezente in acest magazin online.

Materialele din care sunt confectionate rochitele pentru fete sunt unele de o calitate superioara, care nu creaza alergii sau alte tipuri de disconfort.  Marimile produselor variaza de la 2 ani, pana la 10 ani.

Avand in vedere ca aceste branduri de haine pentru copii pe care le gasim in acest magazin online, nu sunt prezente in piata din Romania, preturile sunt si ele pe masura. Insa nu doar acest aspect este cel care creste pretul produselor, ci si calitatea, precum si atentia la detalii si design. Astfel, din acest magazin online poti cumpara o rochita de fete la un pret care incepe de la 170 de lei si poate depasii, in unele cazuri, chiar si 300 de lei.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]