Utilizarea de becuri led este cea mai buna solutie pentru iluminarea incaperilor ce sunt folosite pentru locuit sau lucru in regim de birou. La fel de utile se vor dovedi si atunci cand sunt montate in spatii comune de asteptare sau tranzit ale diferitelor institutii sau afaceri individuale unde necesarul de iluminare de calitate reprezinta o norma ce nu poate fi negociata.

Performantele tehnice ale noii game de becuri led sunt deja cunoscute si producatorii au intrat deja intr-o competitie pentru atragerea a cat mai multi clienti. Competitia si lupta inginerilor se da in special in ceea ce priveste consumul energetic al acestor becuri led, insa in acelasi timp se tine cont si de rezistenta lor in timp.

Plecand de la aceaste primi beneficii, consumul foarte redus si durata de viata foarte ridicata, nu veti avea niciun motiv sa refuzati montarea de becuri led cu scopul inlocuirii celor pe care le utilizati in prezent. Fie ca vorbim despre becuri incandescente, renumit pentru consumul de electricitate extrem de ridicat, fie ca aveti inca un folosita becuri economice care deja si-au spus cuvantul in privinta performantelor destul de scazute, oricare dintre acestea merita inlocuite cu becuri led.

Cei care le utilizeaza de ceva timp au putut constata ca reducerea consumului este evidenta. Cu alte cuvinte nu vorbim despre cativa kilowati economisiti, ci in unele situatii de zeci si chiar sute de kilowati care nu au mai fost consumati. Daca nu exista un alt consumator pe care ati dori sa-l puneti in functiune avand aceasta diminuare, atunci satisfactia este cu atat mai mare.

Odata cu trecerea timpului costul pentru becuri led a scazut si in acest moment nu se mai pune problema unui efort financiar care sa fie resimtit atunci cand doriti sa montati in toata casa becuri led. Chiar si la un numar mai mare de becuri led montate amortizarea costurilor se va face extrem de rapid, iar folosirea lor in continuare va dura cativa ani in care veti uita in totalitate momentul cand le-ati montat.

Intre cele mai apreciate noua gama de becuri led Philips care se remarca prin soliditatea constructiei si performante ce tin de raportul intre consum si nivelul ridicat al iluminarii. Aici se primeste inca un beneficiu pentru ca in practica se doreste ca la un consum cat mai redus sa se poata primi cat mai multe intensitate luminoasa.

O comparatie rapida este oferita de unul dintre modelele de becuri led Philips care pot degaja in incaperi peste 1500 de lumeni la un consum de numai 13W.

Daca aceste informatii sunt deja suficiente nu lasati timpul sa treaca si investiti in beneficiile ce decurg din folosirea pe termen lung a noii game de becuri led.