Cada de baie potrivita pentru locuinta dumneavoastra

de | oct. 9, 2017 | Afaceri

Cazile de baie sunt o alternativa excelenta pentru cabinele de dus. Cea de-a doua optiune se preteaza persoanelor care au un stil de viata agitat, dar cada de baie este potrivita acelor persoane care prefera sa se bucure de un dus relexant pentru o perioada mai lunga de timp. De-a lungul timpului producatorii au fabricat diverse modele in functie de gustul oricarui cumparator.

Principalele 5 tipuri de cazi de baie existente pe piata

  1. acril si fibra de sticla – acest tip de cada de baie este o optiune populara printre consumatorii deoarece este si cea mai ieftina. O alta caracteristica a acestui tip este aceea ca consumatorul poate alege dintr-o gama larga de culori.
  2. cazi din fonta sau otel – la fel ca si cele din acril si fibra de sticla, cazile de baie din fonta sau otel vin intr-o gama larga de culori. Marele avantaj al acestui tip este ca pot mentine caldura apei pentru o perioada lunga de timp.
  3. cupru – acest tip de cada de baie nu este o optiune populara printre consumatorii, iar acestea tind sa aiba un pret ridicat.
  4. otel emailat – acestea au un pret mediu, iar principalul lor avantaj este duritatea. Este cunoscut faptul ca acest tip este rezistent la zgarieturi si la patare.
  5. piatra si lemn – desi nu este atat de des intalnit, in special datorita pretului ridicat, acest tip de cada de baie este ales in special datorita rolului sau estetic in locuintele consumatorului. Spre exemplu, este posibila sculptarea unei cazi de baie dintr-un bloc de calcar sau alte roci naturale. Sau mai exista varianta folosirii lemnului de nuc, par, mahon, etc. laminat.

Ce forma poate avea cada de baie?

  1. dreptunghiulara – datorita faptului ca este potrivita pentru orice tip de baie, cada de baie dreptunghiulara este o optiune foarte populara printre consumatori. Mai mult decat atat, aceasta poate fi fabricata din diverse materiale, fiind un mare avantaj pentru producatorii.
  2. semirotunda pe colt – aceasta este potrivita pentru baile de dimensiuni mici, pentru ca nu ocupa mult spatiu.
  3. rotunda sau ovala – acest tip de cada de baie este considerata ca intra in categoria de lux. In general consumatorii care aleg acest tip, investesc sume mari in propriile bai. Este foarte moderna, fiind dotate cu o serie de functii, multe avand un sistem de curatare propriu.
  4. retro – pentru acest tip este necesar un spatiu voluminos. Caracteristicile principale sunt: design-ul de epoca si detaliile artistice. Apar in diverse culori, iar picioarele sunt fie din bronz sau lemn.

 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]