Ceasurile au reprezentat mereu un accesoriu aparte. Elegante si uneori extrem de scumpe, ceasurile de calitate au fost cotate ca fiind podoabele cele mai indragite de catre miliardarii lumii, ani la rand. Cu ajutorul unui ceas dam dovada de finete si de statut, daca stim sa il alegem si daca ne permitem sa platim pentru el.

Unii magnati ai lumii au demonstrat de fiecare data ca au ochi pentru ce este mai frumos si ca nici buzunarul nu le poate schimba gustul, avand destui bani pentru a-si permite orice ceas. Insa stiati ca printre acesti magnati se numara si personalitati romanesti?

Oameni de vaza din intreaga lume, stand la masa bogatilor si purtand cele mai luxoase si scumpe accesorii. Printre astfel de oameni se invarte si una dintre cele mai ilustre personalitati ale Romaniei. Despre cine este vorba aflati imediat.

Top 5 personalitati care au purtat cele mai scumpe ceasuri din lume!

  1. Bancherul Hanry Graves – New York – este primul care a licitat pentru un ceas de buzunar Patek Phillipe’s Supercomplication, castigand licitatia celui mai scump ceas de buzunar din lume – 11 milioane de dolari. Cu putin timp dupa, recordul a fost batut, ceasul dandu-se cu 24 de milioane de dolari catre o persoana anonima.

 

  1. Vedeta internationala, sportivul Floyd Mayweather, este o alta aparitie deloc surprinzatoare in ceea ce priveste ceasurile. El si-a achizitionat in ultimii ani o adevarata bijuterie, un Hublot batut in diamante, care costa nu mai putin de 1 milion de euro.

 

  1. Rafael Nadal poarta la mana o adevarata comoara. A fost fabricat in doar 50 de exemplare, cantareste doar 19 grame si valoreaza aproximativ 750.000 de dolari. Este vorba despre noul model Richard Mille RM – 27 – 03, cel mai usor ceas din lume.

 

  1. Politicianul Silvio Berlusconi – un infocat admirator al modei, poarta pe mana o bijuterie ce l-a facut sa devina “politicianul cu cel mai scump ceas”. Acesta valoreaza circa jumatate de milion de dolari.

 

Singurul roman capabil sa ajunga in acest top prin achizitia unui ceas de 11 milioane de euro

  1. Insa care este singura personalitate romaneasca ce se poate compara cu aceste vedete internationale si care isi permite sa poarte o bijuterie care ajunge la aceste sume? Regele Mihai este singurul roman care se poate mandri purtand pe mana stanga un Patek Philippe 1518, in valoare de peste 10 milioane de dolari.