Societatea din zilele noastre poate fi descrisa intr-un singur cuvant „Mobila”. Aproape oricine detine un dispozitiv mobil si este dependent de acesta din dorinta de a ramane conectata la restul lumii. Unele persoane, daca nu au un mobil nu pot face nimic, nici macar pentru o zi.

Ati fost vreodata in situatia in care sa plecati la munca, sa ajungeti acolo si sa constatati ca v-ati uitat telefofonul? Toate contactele, atentionarile, programarile, accesul la internet si toate lucrurile pe care le faceti de obicei pe telefon – nu sunt disponibile in acel moment. Pe de alta parte, sa va uitati telefonul acasa nu este cel mai mare ghinion cand vine vorba de pierderea firului vietii. Numarul 1 este atunci cand va deteriorati telefonul, si cele mai comune probleme includ spargerea ecranului, situatia in care a patruns apa in telefon, si mai rar, situatia in care telefonul este prea uzat. Dar marea diferenta este ca nu puteti face nimic. Si nu numai atat, dar nici macar marii reprezentanti ai retelelor de telefonie nu va pot ajuta, decat daca doriti imbunatatirea contractului sau innoirea acestuia … sau sa va cumparati un nou telefon (si veti plati pretul intreg pentru acesta, care este foarte scump). Asadar, ramaneti fara nici o optiune.

Aici intervine industria reparatiilor pentru telefoane si tablete. Cele mai multe companii din industrie repara dispozitivele in aceeasi zi, iar operatiunea este si ieftina, in comparatie cu achizitionarea unui nou telefon. Dar aici trebuie sa fiti atenti si sa alegeti furnizorul de service telefoane potrivit. O data cu cresterea exploziva a industriei tabletelor si smartphone-urilor, nevoia de companii ce se ocupa cu reparatii pentru astfel de dispozitive creste de asemenea. Intrebarea este: cum alegeti compania de reparatii potrivita nevoilor dumneavoastra? Portalul online ReparatiiTelefoane.ro ne prezenta in continuare cateva lucruri pe care ar trebui sa le luati in considerare atunci cand alegeti un furnizor de servicii reparatii pentru telefoane:

  1. Pretul : Acest lucru va fi mereu principala consideratie pentru cei mai multi. Pretul ar trebui sa fie competitiv si ar trebui sa includa o garantie (recomandabil o perioada de acoperire de minim 180 de zile).
  2. Convenienta: Daca sunteti la fel ca mine, convenienta este urmatoarea consideratie; Nu imi doresc sa conduc 10 km pentru a-mi duce telefonul la reparat, si vreau ca acesta sa fie reparat intr-un timp rezonabil (astazi, daca este posibil).
  3. Reputatia si credibilitatea companiei de reparatii: Cautati comentarii despre calitatea serviciilor companiei in mediul online, pe site-uri ca: Facebook, Google, etc. La acest aspect as include si modul in care sunt tratat atunci cand sun pentru prima oara la service si cand intru pentru prima oara in magazinul acestora.