Moda revolutionara, aduce in randul oamenilor de pretutindeni perspective de exprimare libera

de | sept. 1, 2017 | Afaceri

 

imatrend

Trendurile ultimilor ani in materie de vestimentatie a schimbat din temelii viziunile umane cu precadere, iar acest lucru a adus tot mai multe dileme in ceea ce priveste alegerile.

Daca in trecut tinutele clasice si cele casual erau foarte bine vazute de publicul larg, acum exprimarea libera a tuturor viziunilor despre moda este la mare apreciere mai ales in randul generatiilor tinere, acolo unde corpul poate sa straluceasca in orice tinuta ii este data sa poarte.

Daca la femei, se tine foarte mult cont de trasaturile faciale si sincronul de culori, la barbati geometria corporala, culoarea ochilor si a parului, tind sa fie elemente descriptive care sa ii scoata pe acestia in

evidenta.

Unul din designerii indrazneti care au deschise magazine in toate hipermarketurile nationale, a venit inca de acum cativa ani cu o propunere inedita, atat in randul colectiilor din sezonul cald, cat si in cele din sezonul rece.

Vorbim despre tinutele army, dar si combinatiile de culori ce se pot purta cu aceste tinute.

Stiai ca o geaca de fas army, se poate potrivi atat la blugi cat si la pantaloni ceva mai eleganti?

Sau ca pe timp de vara un tricou iuni sau chiar diferite veste cu un design simplu se pot potrivi cu o pereche de pantaloni army?

Provocarile din randul masculin ating cote nebanuite

Cu toti stim ca un domn pentru a straluci trebuie sa isi etaleze gusturile raportate la vestimenatie in raport atat cu educatia pe care a primit-o, cat si cu perspectivele pe care si le-a format pana la o anumita varsta.

Fiecare om este predestinat unui anume stil vestimenar, indiferent ca activeaza la locul de munca, intr-o institutie educationala, sau dupa caz la o iesire ocazionala, lucru care este de altfel si direct proportional cu exprimarea sau reusita sa.

Insa, pentru a ne redinamiza propriile viziuni sau propria noastra parere despre sine, trebuie sa cautam sa ne imbunatatim constant, iar cheia pentru a face acest lucru intr-un mod productiv este de a ne schimba stilul vestimentar. Va recomandam magazinul online https://www.imatrend.ro/ ,pentru haine outlet de calitate superioara.

Pe timp de vara, tot mai multi barbati aleg tinutele lejere, care sa ii determine sa faca activitati multiple precum pescuitul, mersul cu baietii la o bere,  la plimbare cu propriul copil sau dupa caz la cumparaturi.

Stiai ca tricourile polo au castigat in popularitate foarte mult in ultima vreme, dat fiind faptul ca acestea se pot purta la orice accesoriu vestimenar ce acopera partea inferioara a corpului?

Daca in trecut fiecare dicton social propunea o anume tinuta, in acest moment exprimarea libera este la mare apreciere in randul tuturor oamenilor, iar pentru a ne scoate in evidenta trasaturile corporale dar si cele faciale trebuie sa tinem cont de anumite idei.

Spre exemplu daca ai parul inchis la culoare si o fata care nu propune foarte mult dinamism, atunci culorile potrivite pentru tine sunt rosu, portocaliu, bej mov intens sau gri.

Insa daca ai un par brunet, castaniu sau saten si un ten usor mai pigmentat, culorile perfecte care sa te scoata in evidenta sunt bej, bleumarin, alb perlat sau maro.

Cum provocarile sunt la tot pasul ai grija sa tii pasul cu moda si sa iti definesti propriul stil intr-un mod autentic astfel incat sa te faci placut in orice ipostaza vei activa!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]