Pentru un comert modern merita sa incluzi spoturi LED de calitate care vor potenta si pune in valoare produsele pe care le oferi spre vanzare. Este foarte important ca iluminarea in acest tip de activitate sa fie una de calitate, fara umbre si cat mai bine focalizata pe obiectele asezate pe rafturi.

In acelasi timp nu doar intensitatea luminoasa este importanta ci si temperatura de culoare pe care o vei lasa sa cada peste produsele tale. Prin temperatura de culoare, referitor la o sursa de iluminat, se intelege culoare perceputa de ochiul uman in functie de spectrul vizibil. Sursele de iluminat pot avea temperaturi de culoare de la alb cald, trecand prin alb natural si pana la alb rece.

Ce culoare are lumina emisa de spoturi led

Aceste spoturi led sunt disponibile cu o temperatura de culoare alb natural ceea ce indica faptul ca vor pastra culorile naturale ale produselor pe care le prezinti. Este un factor important in comert, in special in cel alimentar, pentru ca orice modificare a nuantelor unui produs, asa cum sunt ele stiute de catre cumparator, ar putea conduce automat la pierderea increderii in a cumpara.

Prin urmare cautati si alegeti din magazine specializate spoturi LED cu lumina alb natural si amplasati-le cel putin in punctele cheie ale locatiei magazinului. Exista totusi un amanunt de care trebuie sa tineti cont. Pozitionarea lor sa fie facuta intr-un unghi care sa nu afecteze clientii in sensul ca fluxul luminos sa nu fie indreptat direct spre privirea acestora.

Modalitati de montare pentru spoturi led

Variantele de montaj sunt diferite in functie de mobilierul pe care ati ales sa-l folositi. Daca decideti de la bun inceput ca veti monta spoturi LED atunci comandati mobilier cu extensii superioare pe care se vor instala spoturile. Este cu siguranta cea mai buna solutie, insa pot exista solutii de montaj chiar daca mobilierul nu este dotat cu astfel de extensii.

Pentru perioada din preajma sarbatorilor lasati spatiu, sau cel putin prevedeti astfel de locuri, pentru montarea permanenta sau ocazionala de banda LED. Este inca o modalitatea excelenta pentru atragerea clientilor, dar si pentru ridicarea la un nivel placut a mediului ambiental al magazinului.

Toate aceste produse moderne care utilizeaza ca sursa de lumina LED-ul sunt actualmente preferate de toti cei care au inteles ca reprezinta cea mai sigura, economica si viabila in utilizare pe termen lung solutie. Nivelul extrem de redus al consumului spoturi led si impactul iluminarii in mediul rezidential si cel comercial sunt atuuri care indica ca acum trebuie sa luati cat mai curand o decizie.