4 GREȘELI PE CARE LE-AM FĂCUT ÎN PRIMA ZI CA MODEL DE VIDEOCHAT

de | aug. 3, 2017 | Internet

Meseria de model de videochat nu este una tocmai simplă, însă aceasta se învață cu timpul. Cum se învață cel mai ușor? Ei bine, din greșeli. Îți voi prezenta, în cele ce urmează, care au fost greșelile pe care le-am făcut atunci când am lucrat în prima zi.

1.AM ÎNCERCAT SĂ PAR ALTCINEVA!
Cu toate că sunt foarte multe de învățat, activitatea de model în cadrul unui studio de videochat precum Royal-Studios trebuie să fie caracterizată de naturalețe. Acesta este și motivul pentru care mediul de lucru a fost creat pentru a te simți relaxată, confortabilă și lipsită de stres. Exact acest lucru trebuie să se reflecte și în fața admiratorilor.

Prima zi în care am lucrat eram cu mintea prinsă într-o falsă imagine asupra a ceea ce se caută și felul în care se comportă modelele. Recunosc că am încercat să fiu o persoană falsă, să zâmbesc atunci când nu simțeam și să fac gesturi ce au fost cu siguranță nepotrivite. După ce am înțeles că nu e ceea ce trebuie am reușit să devin mai relaxată, să mă comport așa cum sunt eu, iar lucrurile s-au schimbat mult spre bine, în special din perspectiva persoanei cu care comunicam.

2.GRABA STRICĂ TREABA!
Îmi aduc aminte și acum prima mea sesiune de videochat. Eram foarte emoționată și am făcut greșeala de a încerca să grăbesc lucrurile, să încerc să sar peste anumite etape firești în cadrul socializării și toate acestea au dus la un rezultat lipsit de productivitate.

Este important de înțeles faptul că veniturile sunt direct proporționale cu timpul pe care-l petreci alături de admiratori, iar faptul că te grăbești nu face decât să-ți ofere o performanță financiară scăzută. Cu timpul am reușit să capăt experiența necesară învățând de la colegele mele că la început trebuie să înțelegi persoana cu care vorbești, să știi ceea ce el vrea și să reușești să te adaptezi nevoilor pe care le are. Toate acestea se fac pe rând, în diferiți pași și în felul acesta toată lumea are de câștigat.

3.EVITAM ANUMITE SUBIECTE!
Una dintre cele mai importante aspecte ale videochatului o reprezintă libertatea de exprimare. Un model trebuie să aibă o mentalitate deschisă, să intre în mintea și gândurile admiratorilor și să le satisfacă imaginația.

Primele mele conversații erau, din păcate, lipsite de această mentalitate deschisă. Mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu ideea că discuțiile sunt lucruri firești, că e important să am o mentalitate deschisă și chiar să mă bucur de aceste conversații mai speciale.

4.AVEAM EMOȚII!
La început m-au măcinat tot felul de întrebări: „ce părere vor avea admiratorii despre mine?”, „sunt ceea ce ei își doresc?”, „pot să îi fac să se simtă mai bine?”. Cred că am avut o lipsă de încredere în mine, iar asta se vedea în emoțiile pe care le aveam. Ceea ce am realizat apoi m-a făcut să scap de acestea, mai exact faptul că nu mă cunoaște nimeni, fiind o anonimă, nu am nimic de pierdut, iar dacă cineva își dorește să poarte o conversație cu mine înseamnă că mă place, că i-am stârnit curiozitatea și se va bucura de prezența mea.

Ca idee de final, este important de înțeles că greșelile sunt lucruri firești dar este important să le cunoști și să vezi ce poți face pentru a nu le repeta. Trebuie să fii tu, să te comporți natural, să nu te grăbești și să lași lucrurile să meargă în direcția cea mai bună.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]