Videochatul din puctul de vedere al bărbaților

de | iul. 30, 2017 | Afaceri, Fashion, Life, Recomandat

Domeniul videochatului reușește să prindă contur și pe teritoriul României, chiar dacă reușește să prindă contur intr-un mod lent din cauza mentalităților înapoiate. Am dovedit că noi, ca și popor, avem o oarecare repulsie legată de tot ceea ce înseamna NOU.

În țări dezvoltate precum Germania și Olanda, domeniul activează de mai bine de 15 ani pentru că s-a dovedit că este util! Videochatul nu are niciun punct comun cu prostituția.

Royal Studios este de părere că videochatul este făcut pentru bărbații maturi care înțeleg și știu cum să utilizeze acest domeniu. Într-o lume plină de griji în care suntem tot mai stresați și mai presași de viața de zi cu zi, pentru bărbații singuri (și nu numai), acest domeniu s-a dovedit a fi o adevărată oază de liniște. Mentalitatea românească susține sus și tare că să te dezbraci în fața camerei este prostesc și imoral. Bărbații din țările ceva mai dezvoltate se bucură cu adevărat de acest domeniu, deoarece pe lângă faptul că compania lascivă a unei tinere îi ajută saă scape de anumite “tensiuni”, acest lucru nu implică contact sexual. Și, da! Este adevărat! Videochatul implică bărbați care plătesc pentru a vedea femei goale. Este asta cu adevărat o problemă?

Continuăm să ne ascundem în spatele unor prejudecăți și să gândim primitiv, deși totul evoluează în jurul nostru. Și totuși, ce tipologii de bărbați aleg să apeleze la astfel se servicii?

1. Bărbații singuri! Clienții singuri sunt cei care au fantezii cu o fată ca tine și visează ca se intâlnește cu tine și te scoate la cafea și te curtează și te cere și de nevastă! Nu vor avea tendința de a înceta să vină la tine cât timp ei încă au speranțe în fanteziile acestea, cu tine, iar videochatul s-a dovedit a fi soluția perfectă deoarece nu presupune nicio obligatie.

2. Bărbații divorțati! Acestora, videochatul le insuflă și le întărește idea că  viața nu începe și nu se termină cu o singură femeie și că mereu e loc de mai bine.

3. Bărbații călători! Mulți bărbați aleg această cale atunci când sunt departe de casă, pe vapor sau în delegații, iar videochatul este cu adevărat util în aceste cazuri.

4. Bărbatul monoton! Anii de căsătorie și intimitatea avută doar cu o singură persoană, pot declanșa monotonia în viața de cuplu indiferent de cât de mare este atracția și dragostea dintre cele două persoane. Videochatul este soluția ideală pentru aceștia, deoarece bărbații puși în acestă dificultate nu vor fi tentați spre a înșela și totodată vor avea parte și de noi experiențe.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]