Navighează Prin...

Videochatul din puctul de vedere al bărbaților

Domeniul videochatului reușește să prindă contur și pe teritoriul României, chiar dacă reușește să prindă contur intr-un mod lent din cauza mentalităților înapoiate. Am dovedit că noi, ca și popor, avem o oarecare repulsie legată de tot ceea ce înseamna NOU.

În țări dezvoltate precum Germania și Olanda, domeniul activează de mai bine de 15 ani pentru că s-a dovedit că este util! Videochatul nu are niciun punct comun cu prostituția.

Royal Studios este de părere că videochatul este făcut pentru bărbații maturi care înțeleg și știu cum să utilizeze acest domeniu. Într-o lume plină de griji în care suntem tot mai stresați și mai presași de viața de zi cu zi, pentru bărbații singuri (și nu numai), acest domeniu s-a dovedit a fi o adevărată oază de liniște. Mentalitatea românească susține sus și tare că să te dezbraci în fața camerei este prostesc și imoral. Bărbații din țările ceva mai dezvoltate se bucură cu adevărat de acest domeniu, deoarece pe lângă faptul că compania lascivă a unei tinere îi ajută saă scape de anumite “tensiuni”, acest lucru nu implică contact sexual. Și, da! Este adevărat! Videochatul implică bărbați care plătesc pentru a vedea femei goale. Este asta cu adevărat o problemă?

Continuăm să ne ascundem în spatele unor prejudecăți și să gândim primitiv, deși totul evoluează în jurul nostru. Și totuși, ce tipologii de bărbați aleg să apeleze la astfel se servicii?

1. Bărbații singuri! Clienții singuri sunt cei care au fantezii cu o fată ca tine și visează ca se intâlnește cu tine și te scoate la cafea și te curtează și te cere și de nevastă! Nu vor avea tendința de a înceta să vină la tine cât timp ei încă au speranțe în fanteziile acestea, cu tine, iar videochatul s-a dovedit a fi soluția perfectă deoarece nu presupune nicio obligatie.

2. Bărbații divorțati! Acestora, videochatul le insuflă și le întărește idea că  viața nu începe și nu se termină cu o singură femeie și că mereu e loc de mai bine.

3. Bărbații călători! Mulți bărbați aleg această cale atunci când sunt departe de casă, pe vapor sau în delegații, iar videochatul este cu adevărat util în aceste cazuri.

4. Bărbatul monoton! Anii de căsătorie și intimitatea avută doar cu o singură persoană, pot declanșa monotonia în viața de cuplu indiferent de cât de mare este atracția și dragostea dintre cele două persoane. Videochatul este soluția ideală pentru aceștia, deoarece bărbații puși în acestă dificultate nu vor fi tentați spre a înșela și totodată vor avea parte și de noi experiențe.

2 thoughts on “Videochatul din puctul de vedere al bărbaților”

  1. Ruth spune:

    Unii barbati u privesc meseria de model ca pe un comlex, insa sunt si persoane care nu agreaza aceasta idee sub nicio forma.

  2. Roxi spune:

    Avand in vedere ca este un domeniu dedicat si persoanelor de sex masculin, consider ca nu ar trebui sa aiba nimic impotriva daca o femeie alege aceasta meserie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.