Cocheta si rafinata in aceasta vara, cu rochii de zi Lashez!

de | iul. 20, 2017 | Fashion, Life

Femeile sunt recunoscute pentru eleganta cu care poarta rochii de zi, transformand aceste articole vestimentare intr-o declaratie a stilului sofisticat. Modul in care rochiile se aseaza pe corp, detaliile discrete sau foarte evidente in functie de modelul ales, tipul decolteului si croiala propriu-zisa, toate acestea reprezinta elemente cu aport extrem in tinuta construita, asigurand succesul fiecarei aparitii.

Pentru ca vara este anotimpul in care trebuie sa radiezi cu frumusete si stil, iti punem la dispozitie o gama larga de rochii de zi din care poti alege. Modelul preferat este la un click distanta, el fiind secretul pentru un outfit mereu admirat de cei din jur.

Nu stii ce sa alegi din magazinul nostru online de imbracaminte dama, www.lashez.ro? Iti oferim noi cateva sugestii de care te vei indragosti, indiferent care este stilul tau vestimentar!

Rochie de zi alba, cu detalii discrete, pentru tinute delicate si lejere de vara 

O rochie alba reprezinta un must-have in garderoba oricarei femei, aceasta nuanta fiind mereu o declaratie de stil si frumusete. Un astfel de articol vestimentar iti pune in valoare trasaturile, asadar ai certitudinea ca te vei remarca prin aspect suprinzator.

ro 0166 fs a7921 cunb

Achizitioneaza aceasta rochie de zi din Lashez, magazin online de imbracaminte dama, si poart-o cu incredere in tinutele tale. Indiferent de planurile pe care le ai, daca mergi la un festival sau ai de gand sa iesi in oras cu cele mai bune prietene, rochia Lashez va iesi in evidenta prin detaliile discrete si croiala superba. Umerii goi si manecile scurte si largi asigura aparitii inedite si in plus, iti ofera confortul necesar pentru zilele de vara!

Rochie albastra de zi, cu model floral 

Elementele florale sunt la moda in acest an, mai ales daca sunt incluse in articole vestimentare chic, precum cele gasite in magazinul nostru online de imbracaminte dama, www.lashez.ro. Cu aspect delicat si feminin, aceste detalii reprezinta o declaratie a stilului wow, mereu in tendinte.

ro 0160 fs a7905 we9e

Alege sa incluzi in garderoba de sezon aceasta rochie de zi chic, cu accente florale superbe si cu volane superbe la maneci, cu aport stilistic remarcabil. In nuanta blue si cu o croiala fara cusur, articolul vestimentar se aseaza superb pe corp si de adapteaza usor accesoriilor diverse. Astfel, poti purta orice pereche de incaltaminte sau coliere si bratari care te caracterizeaza, adoptand un stil modern, reprezentativ.

Cele mai bune rezultate le obtii daca iti construiesti tinuta cu aceasta rochie de zi si o pereche de sandale negre, cu talpa joasa sau platforma, in functie de preferintele tale.

Iti plac aceste rochii de zi care se diferentiaza prin calitate si aport stilistic remarcabil? Comanda-le acum din magazinul nostru online de imbracaminte dama si construieste-ti cele mai frumoase tinute de sezon, lejere si super-chic, demne de o diva moderna, mereu in tendinte.

Pe langa gama larga de rochii de zi, in Lashez, magazin online de imbracaminte dama, vei gasi si alte produse vestimentare care iti avantajeaza stilul. Achizitioneaza pantaloni scurti, topuri, bluze sau camasi, fuste scurte sau lungi si ai certitudinea unor tinute superbe in aceasta vara!

 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]