Domeniile de activitate precum productia sau retailul sunt unele dintre domeniile care sunt cel mai mult dependente de avansarile tehnologice care au loc pentru a-si putea eficientiza procesele. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca aici vorbim despre depozite si volume mari de marfa care pot fi administrate din ce in ce mai dificil. Gratie avansarilor tehnologice atat pe partea de hardware, precum si pe cea de software, lucrurile s-au imbunatatit semnificativ nu doar pentru aceste medii de activitate, ci si in general pentru companiile industriale. Cresterea vizibilitatii stocurilor reprezinta o necesitate pentru astfel de companii avand in vedere ca in conditiile actuale, fara o aplicatie de inventariere a stocurilor, procesele care au loc in cadrul depozitelor s-ar transforma cu usurinta in adevarate batai de cap.

Aplicatiile de inventariere a stocurilor se utilizeaza de ceva vreme si in tara noastra si par sa inregistreze un real succes in randul acestor companii. Prin utilizarea acestora, procesele de inventariere devin in mare parte automatizate, dar tot prin intermediul acestora se poate tine o evidenta mult mai precisa a stocurilor. O aplicatie foarte populara in randul companiilor este SmartID.Stock, aplicatie pe care o putem obtine cu usurinta de la Idmag.ro. Iata cateva beneficii care te vor determina sa utilizezi o astfel de aplicatie in cadrul depozitelor tale.

Iti permite un management avansat al stocurilor.

Unul dintre cele mai bine conturate beneficii pe care le ai daca vei alege sa utilizezi o astfel de aplicatie se datoreaza faptului ca iti permite un management extraordinar al stocurilor si o vizibilitate corespunzatoare. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca vei avea posibilitatea sa administrezi mult mai bine stocurile dat fiind faptul ca vei sti cu exactitate care este statusul marfii din interiorul acestora. Mai mult decat atat, nici nu va mai fi necesar sa te deplasezi fizic pana in cadrul depozitelor pentru a verifica starea stocurilor. Aplicatia pune la dispozitia dumneavoastra o serie de functii prin care puteti afla acest lucru cu usurinta.

Te ajuta sa cresti productivitatea.

Cresterea productivitatii depinde de mai multi factori, insa un management corespunzator al stocurilor te poate ajuta si el sa iti cresti productivitatea din cadrul depozitelor cu aproximativ 5%-10%. Desi poate nu pare un procent mare, in functie de alte automatizari pe care le avem implementate, aceasta productivitate poate creste substantial.

Obtii informatii despre stocuri in timp real.

Problema stocurilor care lipsesc inca este o problema destul de prezenta in zona de retail si productie, astfel ca o aplicatie de inventariere a stocurilor reprezinta in conditiile date un strict indispensabil. Aceste aplicatii ne pot furniza in timp real informatii despre starea stocurilor, astfel ca vom sti mereu cand este necesar sa solicitam o reaprovizionare in timp util. In acest fel, vom evita stocurile in exces si le vom putea optimiza corespunzator pe cele de siguranta.

Www.idmag.ro este un magazin online in cadrul caruia regasiti cea mai diversificata gama de echipamente tehnologice si aplicatii software de calitate, la cele mai bune preturi.