Mesteru Manole, magazinul online de materiale de constructii si nu numai iti ofera astazi cele mai important 4 sfaturi pe care trebuie sa le stii atunci cand ai nevoie sa utilizezi plasa sudata.

plasa sudata zincata

Pe site-ul acestui magazin gasesti plasa sudata zincata la cel mai bun pret din mediul online.

Principalele 4 sfaturi legate de plasa sudata si pe care trebuie sa le stii

  1. Transport – primul sfat este legat de transport. Este foarte important ca plasa sudata zincata sa nu sufere deloc deformari pe parcursul transportului, iar astfel sa se degradeze de la depozit si pana in santier. Pentru asta, plasa sudata zincata trebuie sa fie asezata cu mare grija in transportor, urmand ca apoi sa fie descarcata cu aceeasi grija in santier. Mesteru Manole recomanda ca asezarea sa fie facuta pe orizontala, transportul acestui material in pozitie veriticala trebuie facut doar cand prima varianta nu se poate realiza.
  2. Depozitare – atunci cand depozitezi plasa sudata zincata, trebuie sa o asezi intotdeauna in pozitie orizontala, la fel ca si la transport. Asezarea in pozitie verticala se accepta in cazul in care prima varianta nu este posibila. In plus, pentru a evita murdarirea si coroziunea acestui material, Mesteru Manole iti recomanda sa nu il depozitezi direct pe pamanat. Plasa sudata zincata trebuie depozitata pe ciment, beton sau macar pe un strat de europaleti sau orice alt sistem asemanator.
  3. Verificarea calitatii – inainte de a utiliza plasa sudata zincata, trebuie sa o verifici foarte bine peste tot. In cazul in care aceasta prezinta anumite deformari din cauza transportului sau a manipularii, degradari sau are o serie de noduri nesudate la ultimele doua bare transversale, serie mai mari 5% din numarul total de noduri, acea plasa nu trebuie sub nicio forma sa o utilizezi. Mai mult decat atat, trebuie sa stii faptul ca inainte de utilizare, plasa sudata zincata trebuie curatata foarte bine pentru a scapa de urmele de murdarie, grasime, rugina, vopsea si asa mai departe.
  4. Betonarea – in aceasta etapa, in functie de recomandarile inginerului structurist, plasa sudata zincata se poate prinde direct pe suprafata pe care urmeaza sa fie prinsa cu ajutorul unor dibluri introduse in perete sau se poate departa de acesta cu ajutorul unor distantieri din plastic, pentru a putea permite introducerea unui strat mai gros de beton. In ambele variante mentionate mai sus, inainte ca procesul de betonare propriu-zis sa se realizeze, trebuie sa se umezesti din abundentat suprafata, in cateva reprize. De asemenea, trebuie sa stii si faptul ca betonarea trebuie sa inceapa de jos in sus, executandu-se continuu si uniform pana la terminarea lucrarii.

Cateva informatii despre Mesteru Manole

Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce comercializeaza o gama foarte variata de produse care se preteaza pentru absolut orice tip de constructie. Daca ai nelamuriri sau ai nevoie de anumite informatii, poti apela cu incredere serviciul de consiliere de specialitate la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

  • Materiale de constructii / Metalurgice: 0741 238 406
  • Amenajari pentru interior/exterior: 0740 105 585
  • Instalatii si produse electrice: 0740 105 588
  • Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 585
  • Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 585