Probabil ai auzit de foarte multe ori in ultima perioada despre importanta unui blog pe partea de promovare online, dar nu ai reusit sa faci nici o legatura intre cele doua notiuni. Logiq Design doreste sa aduca putina lumina pentru tine in aceasta problema.

Foarte multi oameni petrec mult timp in mediul virtual, de foarte multe ori apeland la parerea celorlalti utilizatori cand vine vorba de achizitionarea unui produs sau serviciu. Se pune pret pe pareri sincere si autentice, iar daca cineva are incredere sa scrie despre brand-ul tau, atunci cu siguranta produsele tale merita sa fie cumparate.

Putem enumera numeroase motive pentru care un blog este benefic afacerii tale. Primul ar fi ca motoarele de cautare indexeaza mult mai usor continutul blogurilor. Un alt motiv foarte bun ar fi acela de a transmite continut plin de informatii si relevanta clientilor tai, in care decizi sa ai un blog propriu. De foarte multe ori, potentialii clienti verifica site-ul tau, iar daca prezenta ta online este scazuta, fara informatii, este foarte posibil ca potentialii tai clienti sa apeleze la altcineva. Un alt plus este faptul ca poti folosii blogul ca o platforma pentru linkuri catre partenerii tai. Ei iti vor multumii si in timp iti vor intoarce favoarea. Acesta este un lucru foarte benefic site-ului tau, si tie de altfel, deoarece construirea unei retele de linkuri externe catre site-ul tau este un proces ce necesita mult timp.

Un alt plus datorat blogului este ca poti distribuii continutul creat de tine pe conturile tale de retele sociale. Daca publici continut interesant si relevant pentru cititorii tai, acesta va primii like-uri si va fi redistribuit, ceea ce este o promovare in plus pentru afacerea ta.

Desigur, un blog este o investitie, de timp in primul rand, dar cu rabdare si o gestionare buna, rezultatele vor venii neintarziat.