Avansarile tehnologice care se fac in permanenta in domeniul IT este un aspect care ne determina sa facem investitii periodic pentru a putea beneficia de performante cat mai ridicate, mai ales atunci cand vorbim despre companii. Gradul de eficienta al unei companii este strans legat de tehnologiile pe care le utilizeaza, astfel ca din acest punct de vedere am putea spune ca majoritatea companiilor sunt dependente de noile tehnologii care apar si in care trebuie sa investeasca. Calculatorul este unul dintre principalele obiecte care se regaseste practic in orice companie, de la cele mai mici si pana la cele mai mari. Alegerea unui calculator este o decizie cat se poate de importanta, mai ales in situatia in care trebuie sa achizitionam un numar mai mare de astfel de produse.

Calculatoarele dispun astazi de performante care mai de care mai ridicate, astfel ca am putea spune ca avem la dispozitie optiuni aproape nenumarate. Cu toate acestea insa, alegerea unui calculator trebuie sa se faca intr-un mod cat se poate de responsabil. Una dintre cele mai bune optiuni pe care le avem in momentul in care vrem sa achizitionam calculatoare performante si la un pret accesibil sunt calculatoarele de tip refurbished pe care le putem achizitiona prin intermediul magazinului online Server-config.ro Iata de ce sa alegi un astfel de calculator pentru compania ta si de ce este mult mai avantajos.

Ofera performante excelente.

Performantele sunt aspectul care in general ne intereseaza cel mai mult astfel ca din acest punct de vedere, un calculator refurbished reprezinta o optiune excelenta, mai ales pentru companii. Unul dintre avantajele acestor produse este dat de faptul ca dispun de performante ridicate care cu siguranta vor putea faca fata cu brio provocarilor din cadrul companiei dumneavoastra. Aceste calculatoare au fost foarte putin utilizate, motiv pentru care acestea sunt in stare perfecta de functionare.

Au un pret accesibil.

Pretul este de cele mai multe ori un factor de decizie, de aceea il luam in calcul aproape de fiecare data cand facem achizitii. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestor calculatoare este dat de faptul ca au un pret de achizitie foarte accesibil pentru performantele de care dispun. Prin achizitionarea acestor calculatoare vei avea posibilitatea de a economisi o suma importanta de bani si pe care o vei putea investi in alte sectoare.

Beneficiaza de minim 24 de luni garantie.

Chiar daca calculatoarele refurbished ne dau impresia unor produse second-hand, este important sa retinem faptul ca acestea beneficiaza de minim 24 de luni garantie. De la aceasta regula sunt insa excluse accesoriile precum bateriile de laptop. In anumite conditii insa, un calculator refurbished poate avea o garantie prelungita chiar si pana la 60 de luni. Practic, prin achizitionarea unui produs refurbished, vei beneficia de aceeasi perioada de garantie, ca si un produs nou.

www.server-config.ro este un magazin online care comercializeaza o gama larga de calculatoare refurbished de calitate la preturi deosebit de avantajoase.